To je to što me zanima!

Tek su joj 24: Blanki Vlašić marka za rođendan

U glavnoj splitskoj pošti u četvrtak će biti predstavljena poštanska marka s likom svjetske prvakinje u skoku u vis Blanke Vlašić
Vidi originalni članak

Blanka Vlašić danas slavi 24. rođendan, a velika fešta bit će u glavnoj pošti u Splitu gdje će biti predstavljena poštanska marka s njezinim likom. Zaslužila je to Blanka vrhunskim rezultatima, kojih će vjerojatno u budućnosti biti sve više, tek su joj 24. Osvojila je ove sezone “sve živo”; postala svjetska prvakinja, pobijedila na bezbroj mitinga, proglašena je najboljom atletičarkom Europe, a uskoro ima šansu postati i najboljom atletičarkom svijeta. Naime, 25. ovoga mjeseca u Monte Carlu bit će odlučeno tko će ponijeti titulu najbolje na planetu, a uz Blanku su u najužoj konkurenciji Meseret Defar i Carolina Kluft.
- Ne vjerujem da ću biti izabrana za najbolju. Iako sam dobila najviše internetskih glasova, Defar i Kluft postigle su također izvanredne rezultate, mislim da imaju bolje šanse - rekla je Blanka, koja je svoje mjesto našla i u Galeriji velikana splitskog sporta, otvorenoj u utorak u zgradi Guliver energije u Splitu:
- Velika mi je čast što je i moja fotografija gdje i onih koji su pisali povijest splitskog sporta.
Blanka je inače već duboko u pripremama za novu sezonu, koja počinje krajem siječnja iduće godine, a veliki finale imat će na Olimpijadi u Pekingu.
- Sve je to povezano, spremamo se za dvoransku sezonu, ali to je dio šireg plana priprema za OI - rekao je njen otac i trener Joško Vlašić.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Xenci 07.11.2007.

    Ma bravo Blanka!!! SVAKA ČAST!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare