To je to što me zanima!

'Tello je bolji od Ronalda, ma svaki igrač Barcelone je bolji"

Ronaldo? Za mene je Cristian Tello bolji od Ronalda. Zapravo, svaki igrač Barcelone bolji je od Cristiana Ronalda, ispalio je i ostao živ direktor Barce, Andoni Zubizarreta
Vidi originalni članak

Barcelona je jučer slavila protiv Milana 3-1. Vratio se Leo Messi koji je zabio dva gola, jedan iz penala. Zabio je argentinski napadač i prekinuo svoj golgeterski post.

Direktor Barcelone, legendarni španjolski golman, Andoni Zubizarreta, bio je toliko oduševljen predstavom Barce da je malo pretjerao. U najblažem smislu riječi.

- Messi je bio sjajan protiv Milana. On je najbolji nogometaš svijeta. Ronaldo? Za mene je Cristian Tello bolji od Ronalda. Zapravo, svaki igrač Barcelone bolji je od Cristiana Ronalda - ispalio je Andoni Zubizarreta nakon Barcine pobjede protiv Milana.

Čini se kako su svi uzeli na zub Ronalda. Predsjednik Fife, Sepp Blatter, ismijavao se s Portugalcem nakon čega je Ronaldo rekao kako neće doći na dodjelu Zlatne lopte. Od tada je Ronaldo zašutio i "progovorio" na travnjaku.

Portugalski napadač Reala zabio je 10 golova u zadnjih 11 utakmica, ove sezone zabio je već 21 gol za što mu je trebalo samo 16 utakmica... 

<<<Messi je opet onaj stari: Zabio dva gola u slavlju nad Milanom>>>

<<<Ronaldo je "prešišao" Messija, kako zaustaviti ovog čovjeka?>>>

<<<El Comandante: Gospon Sepp, mene više ne budete vidjeli>>>

Idi na 24sata

Komentari 102

  • YO-GI-OH 15.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • molotov_2 08.11.2013.

    dobar golman mogu reći odličan ali izjava kao u ispodprosječnog glupana

  • zekica 07.11.2013.

    I ja mislim da je svaki golman u hrvatskoj ligi bolji od Zubizarrete

Komentiraj...
Vidi sve komentare