To je to što me zanima!

Temperatura je naglo skočila: Wanda pokazala sve svoje čari

Mauro Icardi i Wanda Nara odmaraju se u Francuskoj Polineziji na spektakularnom otoku kojeg je na 99 godina zakupio za 200.000 dolara glumac Marlon Brando. Otkrio ga je snimajući film
Vidi originalni članak

Argentina u petak navečer igra važnu utakmicu s Venezuelom na Copa Americi. Dok se njegovi sunarodnjaci znoje na terenu u Južnoj Americi i bore za polufinale, Mauro Icardi uživa na odmoru sa suprugom i menadžericom Wandom Narom.

Par odmara u Francuskoj Polineziji, na otočiću Tetiaroa, a Wanda Nara je zaronila i istražila dubine Tihog oceana. Kada nije pod vodom, onda se naslikava na potpuno praznoj pješčanoj plaži. Zanosne je fotografije objavila na svom Instagramu.

Par je na otoku u blizini Tahitija kojem se može pristupiti avionom nakon 50 kilometara dugačkog putovanja. Otok je u vlasništvu Marlona Branda koji ga je otkrio dok je snimao film "Pobuna na brodu Bounty", poznati glumac je 99-godišnji zakup 1966. godine platio 200.000 dolara. Suigrač naših Ivana Perišića i Marcela Brozovića i njegova Wanda odsjedaju u spektakularnom resortu The Brando u kojemu noćenje košta oko 2500 eura.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • iiiih 29.06.2019.

    I sta jos ima na instagramu? Jel netko kupio novi badic? A?

  • Exterminator 29.06.2019.

    Sve će biti dobro dok joj ajkule ne pojedu gu.zi.cu. onda Icardi može trpati trenera Intera

  • Julius_Cezar_ 28.06.2019.

    photoshop cini cuda

Komentiraj...
Vidi sve komentare