To je to što me zanima!

Tenisačica uzburkala strasti: Nisam se seksala 457 dana...

Ma to je samo 'meme', opustite se, dodala je kanadska tenisačica, koja je objavom na Instagramu pokrenula pravu lavinu komentara, poziravši uz skulpturu gornjeg dijela isklesanog muškog tijela
Vidi originalni članak

Dan 457 bez seksa, napisala je 24-godišnja kanadska tenisačica Eugenie Bouchard, pokrenuvši lavinu komentara na Instagramu na kojem je prati 1,7 milijuna ljudi.

- Ma to je samo 'meme', opustite se - dodala je mlada tenisačica, koja je pozirala kraj skulpture gornjeg dijela isklesanog muškog tijela.

Eugenie Bouchard prije samo četiri godine igrala je finale Wimbledona te polufinale Australian Opena i Roland Garrosa. Bila je tenisačica koja je obećavala, peta na svijetu, ali karijera joj je od tada u silaznoj putanji.

Danas je tek 123. na svijetu, više se bavi Instagramom i stvarima koje nemaju veze s tenisom, ali opet je, zbog sponzora i reklama, u samom vrhu po zaradi kod tenisačica.

Nedavno je osvanula na naslovnici Sports Illustrateda, a njezine fotografije u tangama bile su pravi hit. Za razliku od onoga što pokazuje na terenima proteklih godina...

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 77

  • 11.08.2018.

    A joj , budem ti pomogao da nakon 460 dana se posexsaš. Samo se javi , Pohotni anđeo pomaže tebi i drugim ženama .

  • friklik 11.08.2018.

    Ja se seksam skoro svaki dan,prošli tjedan sam se skoro seksao,jučer skoro.....skoro SVAKI DAN....MAČO DO J,JA;))

  • lavlje srce 68 07.08.2018.

    Aaaaa joooooj koliko se ja nisam več sa oguglao sa jajčekima.Još malo pa če ju biti ko nojeva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare