To je to što me zanima!

Tenisačice prestrašene: Uhode ih i prijete smrću, šalju poruke

NASILNI KLADITELJI Britanka Watson od kladitelja dobiva prijetnje ako izgube kladeći se na nju. Ali ona nije jedina. Venus Williams trenirala je bijegove...
Vidi originalni članak

Simona Halep, treća tenisačica svijeta, u prvom kolu Wimbledona izgubila je od Jane Čepelove, 106. tenisačice svijeta. Za poraz je okrivila i Danca Jespera Andreassena, fanatičnog obožavatelja.

Andreassen je Rumunjki u travnju zaprijetio smrću nakon što je objavila da se udaje. Prije turnira u Stuttgartu Halep je u 2015. imala omjer 24-3, a nakon prijetnji 6-11...

- Većina tenisačica je u strahu jer im stalno netko prijeti na društvenim mrežama. Nitko od nas agenata čak ni sponzorima ne daje adrese svojih tenisačica. Opremu šalju na adresu agencija - rekao je menadžer Caroline Wozniacki, koja je u tenisicama pronašla poruku obožavatelja s brojem telefona.

Nakon što je Monica Seles napadnuta nožem 1993., WTA često organizira seminare o sigurnosti igračica. Upozoravaju ih da nikome ne otkrivaju u kojem hotelu će boraviti niti broj sobe.

Britanki Heather Watson stalno prijete kladitelji koju su izgubili novac kladeći se na nju. Venus Williams je priznala da je trenirala “prvi korak kako bi što brže pobjegla”, a Serena nikamo ne ide bez tjelohranitelja.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Valente7 02.07.2015.

    Meni je nogomet sport broj jedan, ali volim i tenis i prosto mi je nevjerojatno koliko je Wimbledon zapostavljen u HR medijima. Pa naši danas igraju a nigdje ni slova o tome. Očito nije interesantno ako se ne dođe barem do četvrtfinala. Bitno da znamo da je Đoković spasio ptičicu (što bi napravilo i svako normalno ljudsko biće) i da je jedna obukla crni grudnjak što nije smjela. Očito se Ćorić mora spetljat sa Severinom da bi dospio u Vaše članke.

  • komentarr 02.07.2015.

    hahaha odlicno !

  • macak599 02.07.2015.

    tko se jos kladi na zenski tenis? :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare