To je to što me zanima!

Tenisačicu napao nožem: Petra je četiri sata bila na operaciji...

Liječnici su morali operirati svih pet prstiju na njezinoj lijevoj ruci s kojom igra tenis. Morat će mirovati tri mjeseca, rekao je glasnogovornik češke Fed Cup reprezentacije o Petri Kvitovi koju je napao provalnik
Vidi originalni članak

Češka tenisačica Petra Kvitova (26) provela je četiri sata na operaciji ruke. Istoga dana u njezinu stan u Pragu napao ju je provalnik koji joj se predstavio kao domar te ju je zarezao po ruci. Prema prvim procjenama dvostruka pobjednica Wimbledona morat će mirovati najmanje tri mjeseca, a operirali su joj svih pet prstiju na lijevoj ruci.

- Petra je zadobila ozbiljne ozljede, ali prema mišljenju kirurga neće imati problema vratiti se tenisu. Ona je mlada i snažna žena. Liječnici su morali operirati svih pet prstiju na njezinoj lijevoj ruci s kojom igra tenis, a neće je smjeti opterećivati tri mjeseca - izjavio je glasnogovornik češke Fed Cup reprezentacije Karel Tejkal. 

Petra se javila na Twitter.

- Hvala vam svima na podršci. Kao što ste čuli, danas sam napadnuta nožem u svom stanu. U pokušaju da se obranim zadobila sam teške ozljede lijeve ruke. Potresena sam, ali sretna što sam živa. Ozljeda je teška i moram ići specijalistu. Snažna sam i borit ću se s ovim. Još jednom svima hvala - napisala je Kvitova na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • na1987 21.12.2016.

    Drži se Petra! P.s.mogli bi nešto napisati i o Azarenki koja je postala mama :)

  • cudak 1 21.12.2016.

    koja zloba od ljudi

  • badr hari 21.12.2016.

    Petra Kvitova voli kitove

Komentiraj...
Vidi sve komentare