To je to što me zanima!

Teniska U14 reprezentacija je osvojila europski Winter Cup

U polufinalu su Dino Prižmić i Mili Poljičak dobili Švicarce 2-1, a istim rezultatom slavili su i protiv Talijana u finalu. Poljičak je uvjerljivo dobio sve svoje mečeve, izgubivši samo 5 gemova, a odlučujući su bili parovi
Vidi originalni članak

Hrvatska teniska reprezentacija uzrasta do četrnaest godina došla je do naslova na europskom Winter cupu u Češkoj Veski konačnom pobjedom nad talijanskim parom. Splićani Mili Poljičak i Dino Prižmić bili su bolji od Niccole Ciavarella i Daniela Minighinia 7:5, 7:6 (3). 

Početak finala bio je uspješniji za talijansku reprezentaciju. Peter Buldorini donio je Italiji prvi bod sa 6:2 i 6:4 protiv Prižmića, ali Poljičak se potom pobrinuo za 1-1 i ulazak u odlučujući meč sa 6:2 i 6:2 protiv Ciavarelle. 

Izabranici Igora Blaževića pobijedili su u polufinalu Švicarce napravivši preokret. Švicarci su opet došli do prvog boda pobjedom Raffaelea Mariania nad Prižmićem. Mili Poljičak poravnao je na 1-1, sa 6:0 i 6:1 protiv Tilla Brunnera u 48 minuta dugom meču. Splićani su potom slavili u igri parova i plasirali se u finale. 

U momčadi je bio i Zagrepčanin Noa Vukadin.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • dinamojavolim1 20.02.2018.

    Nazalost ti decki ako nemaju bogate roditelje nemaju velike izglede postati top igraci😟

  • Mille_1 20.02.2018.

    Bravo dečki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare