To je to što me zanima!

Sedmerostruka osvajačica Grand Slama trenira u Zadru

Venus je nakon neočekivanog povratka teniskim terenima i nastupa na Wimbledonu stigla u Hrvatsku, odnosno u Zadar gdje je za svoje privremeno boravište izabrala Falkensteinerov elitni resort u Petrčanima
Vidi originalni članak

Legendarna američka tenisačica i sedmerostruka osvajačica Grand Slama trenira Venus Williams (42) jučer je oko 17 sati privatnim avionom sletjela u Zračnu luku Zadar. 

POGLEDAJTE VIDEO: Venus trenira u Zadru 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Williams je prošlog tjedna potpuno neočekivano završila u ždrijebu Wimbledona s partnerom Jaimeom Murrayom u mješovitim parovima iako nije planirala igrati s obzirom na to da se već neko vrijeme bori s ozljedama. 

Njezina sestra ju je motivirala te se u zadnji tren odlučila vratiti na teniske terene. U prvom kolu su s 2-1 pobijedili Alicju Rosolsku i Michaela Venusa, ali su u drugom kolu odigranom prošle subote ispali s Wimbledona nakon poraza od Alicije Barnett i Jonnyja O'Mare. 

U Zadar je stigla na odmor, ali slobodno vrijeme krati treninzima. Za svoje privremeno boravište izabrala  Falkensteinerov elitni resort u Petrčanima te za sada nije poznato koliko će se zadržati u Hrvatskoj. 

Venus je u karijeri osvojila čak 14 Grand Slam naslova u ženskim parovima, sve sa sestrom Serenom, uključujući šest u All England Clubu. Williams je osvojila i sedam Grand Slamova, odnosno pet Wimbledona, dva US Opena te je uzela zlatnu olimpijsku medalju u Sydneyju. U karijeri je zaradila 42 milijuna dolara, a u povijesti ženskog tenisa od premija na turnirima samo je bolja sestra Serena s 94 milijuna dolara. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Nabime 07.07.2022.

    bilo bi dobro da ostane u zadru

Komentiraj...
Vidi sve komentare