To je to što me zanima!

Tenzije nakon poraza i sukob u PSG-u: Neymaru se nisu svidjele kritike sportskog direktora

Campos je kritizirao igrače rekavši im da je nedostajalo agresivnosti, a njegov komentar nije se svidio Neymaru i Marquinhosu zbog čega je situacija eskalirala te su se sukobili
Vidi originalni članak

Nakon što je Monaco u 23. kolu francuskog prvenstva porazio nogometaše PSG-a 3-1, atmosfera u klubu se itekako zaoštrila. Prema pisanjima francuskog L'Equipea, igrači su se verbalno sukobili sa sportskim direktorom Luisom Camposom. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Parižani su od starta ove godine tri puta izgubili i jednom remizirali, a u nacionalnom Kupu izbacio ih je Tudorov Marseille. 

Francuski list navodi da su pojedini igrači burno raspravljali sa Camposom koji ih je kritizirao zbog nedostatka agresivnosti. 

"Ova primjedba se nije svidjela Neymaru i Marquinhosu. Dvije strane ušle su u verbalni sukob, koji je iznenadio sve u klubu. Neymar je protiv Monaca igrao 90 minuta, a tijekom utakmice je bio nervozan, pa čak i oštar prema nekim suigračima. Na kraju su Camposove kritike bile ka koja je prelila čašu", piše L’Equipe.

PSG protiv Monaca nije igrao s najvećim zvijezdama, Messijem i Mbappéom, a od jačih igrača u prvoj postavi bili su tek Neymar, Donnarumma, Marquinhos, Vitinha i Bernat.

U utorak ih čeka prvi dvoboj osmine finala Lige prvaka, a snage će odmjeriti s Bayern Münchenom s početkom u 21 sat. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • NIKE 13.02.2023.

    Mislio sam na sportskog direktora sa travnjaka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare