To je to što me zanima!

Teorija urote: Neymar 4 dana nakon ozljede normalno šeće?

Brazilom se poput epidemije širi teorija po kojoj Neymar uopće nije bio ozlijeđen, a kao prilog tome uzimaju video u kojem četiri dana nakon ozljede on hoda normalno
Vidi originalni članak

Neymara je teško ozlijedio Kolumbijac Zuniga slomivši mu treći kralježak u utakmici Brazila i Kolumbije. Brazil je polufinale igrao bez njega i od Njemačke pretrpio najteži poraz u povijesti (7-1). Sad Brazilom kruži teorija po kojoj Neymar nije bio ozlijeđen, a tvrde kako je njegova ozljeda - lažirana.

Portal Sport Witness donosi teoriju urote o ozljedi brazilske zvijezde Neymara. Brazilom se poput epidemije širi teorija po kojoj Neymar uopće nije bio ozlijeđen , a u prilog stavljaju video u kojem Neymar četiri dana nakon ozljede normalno šeće kampom , fotografije čovjeka koji bi trebao biti Neymar, a nema tetovaže na ruci te otkaz medicinskoj sestri koja je Neymara snimila u bolnici.

Čovjek u bolnici nema tetovaže

Neymar nakon utakmice protiv Kolumbije nije otišao u bolnicu, to je bio netko drugi, prema teoriji urote. Brazilac je na bolničkim kolicima sakrio lice, a brazilski teoretičari urote tvrde kako čovjek na kolicima nije imao tetovaže na desnoj ruci pa to nikako nije mogao biti Neymar.

Brazilski savez izbrisao podatke

Brazilski nogometni savez potvrdio je kako su iz sigurnosnih razloga izbrisani svi zapisi o Neymarovom ulasku u bolnicu. Evo još malo razloga za sumnju o uroti.

Medicinska sestra koja ga je snimila dobila otkaz

Medicinska sestra koja je snimila Neymara i objavila video na internetu drugi dan je dobila otkaz.

Šeće nakon teške ozljede

Video u kojem Neymar šeće četiri dana nakon teške ozljede ide u prilog teoretičarima urote.

Idi na 24sata

Komentari 172

  • ZoranGoran 12.07.2014.

    Ja sam prije neki dan vido Druga Tita kako gleda utakmice sa SP.....

  • piramida 12.07.2014.

    gluposti setanje i trcanje na stadijonu nije isto.

  • lara123456 12.07.2014.

    Iz vlastitog iskustva znam kako je slomiti kralježak, također sam imala frakturu 3. kralješka pred 2 godine i već drugi dan sam mogla bez problema hodati, ali sam nosila onaj kao 'oklop' koji mi je podupirao kraljećnicu no gotovo se nije primjetio ispod odjeće tako da pretpostavljam da on također to mora nositi, a što se hodanja tiče hodati se može bez problema, ali malo brže potrčati nema šanse... kao što rekoh govorim iz vlastitog iskustva tako da su ovo što pišete totalne nebuloze

Komentiraj...
Vidi sve komentare