To je to što me zanima!

Ter Stegen prokockao pobjedu Barce: Real može preuzeti vrh!

Vodeća Barcelona sada ima 35 bodova, jedan više od drugog Real Madrida koji u nedjelju gostuje kod Valencije. 'Kraljevi' bi pobjedom na teškom gostovanju preuzeli vrh La Lige
Vidi originalni članak

Španjolski prvak i aktualni lider La Lige Barcelona u susretu 17. kola na gostovanju kod Real Sociedada u San Sebastianu odigrala je 2-2 (1-1).

Sociedad je bio bolji u prvom poluvremenu. Većina akcije događala se pred golom Barcelone dok se 'blaugrana' probudila tek u drugom dijelu iako je i tad Real djelovao bolje i imao izglednije šanse.

Domaći su poveli iz dubiozno dosuđenog penala kojega je realizirao Oyarzabal (12'p), a do poluvremena je na 1-1 poravnao Griezmann (38'). Početkom nastavka Barcelona je stigla do preokreta preko Suareza (49'), a konačnih 2-2 postavio je Isak (62') nakon velike pogreške golmana Barcelone Ter Stegena.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić ponovno je počeo u prvoj postavi te je za Barcelonu igrao do 79. minute.

Vodeća Barca sada ima 35 bodova, jedan više od drugog Real Madrida koji u nedjelju gostuje kod Valencije, dok je Real Sociedad četvrti sa 28 bodova, tri manje od treće Seville. Real tako pobjedom kod 'šišmiša' nakon dugo vremena može poreuzeti vrh La Lige.

U prvom subotnjem susretu Levante je kao gost svladao Granadu s 2-1 (0-0). Levante je sada 11. sa 23 boda, a Granada deveta sa 24.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 67

  • sena2 14.12.2019.

    Ono sto uvijek pricam,kada barca pobjedjuje naslov:Nevjerovatni Messi srusio ovog,srusio onog!Kada barca izgubi ili nerijeseno:Ter Stegen prokockao,kriva cistacica i kuhar!!Pa di je carobnjak bio?Ostao bez carobnog napitka!Je li igrao danas??

  • lajh1985 14.12.2019.

    ja dosao procitat sto je to njemacki golman napravio zbog velikog naslova i u opes samo velika pogreska

  • CAVONESAJ 14.12.2019.

    Kako god okrenes hrvat osvaja Spanjolsku ligu, a vrlo vrlo vjerovatno i Englesku, kao i Ligu Prvaka i to osmu godinu zaredom, to je vec postala tradicija!

Komentiraj...
Vidi sve komentare