To je to što me zanima!

Terim: Pokazali smo da za nas ne postoji nemoguće

Na Europskom prvenstvu 1996. \\'Elf\\' je ostao bez šest igrača i Uefa je dopustila da pozovu novog igrača. Turcima ne daju iako su bez devetorice?!
Vidi originalni članak

Tko još ima ovakvo srce? - bio je jedan od naslova u turskim dnevnim novinama nakon što se njihova momčad po treći put na ovom turniru vratila “iz mrtvih”. Srca imaju, to im se ne može osporiti, no možda bi ipak prikladniji naslov bio - “Tko još ima ovoliko sreće?”.
Kraljevi povratka - kako im sad tepaju svjetski mediji - protiv Nijemaca će, prema svemu sudeći, opet trebati svu sreću ovog svijeta jer na “elf” će sa samo 14 igrača, od kojih su dvojica golmani.
Četvorica su ozlijeđena od ranije, otpao je i Nihat, koji je napustio Euro, a Tuncay, Volkan, Emre Asik i Arda Turan ne mogu igrati polufinale u Baselu jer su protiv Hrvatske dobili drugi žuti karton.
Situacija je takva da Fatih Terim na treninzima priprema trećega golmana Tolgu da uđe kao igrač u polju, ako bude zatrebalo.
- Ima nas malo i može se dogoditi da Tolga uđe s klupe kao stoper ili napadač. U takvoj smo situaciji da nitko ne može birati što će igrati - kaže “Imperator” i dodaje:
- Pokazali smo već na ovom turniru da za nas ne postoji nemoguće!
Turski mediji dižu Terima u nebesa i već danima izlaze s naslovima tipa: “Nijemci, vi ste sljedeći!”.


JOACHIM LÖW: OPREZ, TURCI SU U EUFORIJI

Njemački izbornik Joachim Löw odradio je utakmicu kazne i protiv Turske će opet voditi svoju momčad s klupe. Njegov “elf” mogao bi opet biti bez Torstena Fringsa, kojem je slomljeno rebro i na treninzima izbjegava duele. Protiv Portugala ga je zamijenio Simon Rolfes iz Leverkusena.
- Terimovu momčad nosi euforija i moramo biti oprezni - upozorava njemački izbornik, koji je priznao da je nakon poraza od Hrvatske razmišljao o ostavci.

NJEMAČKA: Lehman - Friedrich, Mertesacker, Metzelder, Lahm - Schweinsteiger, Balack. Rolfes, Podolski - Gomez, Klose

TURSKA: Rüstü - Sabri, Gokhan, Balta, Boral - Altintop, Kazim Kazim, Mehmet Aurelio, Ayhan, Metin - Semih


Idi na 24sata

Komentari 5

  • slay22 24.06.2008.

    Bome ste pokazali gadovi ali više nećete!

  • zelenooki 24.06.2008.

    dao bog da ispanete jer u utakmici protiv vas nas je pokrao sudac kao prvo:glavni sudac nije dao bilicu da zamijeni igraca,drugo:glavni sudac nije produzio utakmicu;trece:sudac je produzio igru 2 i pol minute,cetvrto:cim je turska zabila gol bio je kraj utakmice.i konacno peto:dao bog da vas njemci RAZBIJU 5:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • lilo_09 24.06.2008.

    Ma Njemci ovakvu sansu za prolazak u finale nece propustiti, Turci su divljaci jer da nisu toliki broj kartona ne bi imali ... Tesko da ce se sada provuci, Njemacka u finalu 100%

Komentiraj...
Vidi sve komentare