To je to što me zanima!

Terimove brige: Otpisao Buraka pa ostao bez vodećeg golgetera

Terim se odlučio za rekonstrukciju reprezentacije, ponajviše ciljajući na napad. Tursku ofenzivu u budućnosti sasvim sigurno će predvoditi Emre Mor, Hakan Calhanoglu te Enes Ünal kojeg večeras nema...
Vidi originalni članak

Napadački problemi Turske uoči Hrvatske povećavaju se sve više. Prvo je izbornik Fatih Terim otpisao 'prvu violinu' Turana Ardu jer mu zamjera manjak timske igre i požrtvovnosti.

Na istu je listu dodao i posljednjih godina ponajboljeg turskog napadača Buraka Yilmaza. Njegova je 'greška' što igra u Kini pa je samim time daleko od očiju 'imperatora. Pisalo se i o njegovom problematičnom ponašanju uoči Eura gdje je, navodno, pretukao svoju trudnu ženu.

Terim se odlučio za rekonstrukciju reprezentacije, ponajviše ciljajući na napad. Tursku ofenzivu u budućnosti sasvim sigurno će predvoditi Emre Mor, Hakan Calhanoglu te Enes Ünal.

Prvi bi trebao zaigrati večeras, drugi se dobro provodi na Jarunu, a treći je otpao zbog ozljede. Mladi napadač u vlasništvu Manchester Cityja na posudbi je u nizozemskom Twenteu gdje je sjajno otvorio sezonu s tri gola u tri nastupa.

Njegovim otpadajnem Fatih Terim je ostao tek na jednom napadaču Cenku Tosunu iz Bešiktaša.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • mr mike 05.09.2016.

    ispratit ih stri komada tamo di im je i mjesto u vukojebinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare