To je to što me zanima!

Terry i Bridge mogli bi se susresti tri puta u tjednu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
John Terry i Wayne Bridge imat će ubrzo prilike izravnati račune na nogometnim travnjacima. Čak tri utakmice igraju u tjedan dana početkom ožujka
Vidi originalni članak

John Terry i Wayne Bridge mogli bi se sastati i tri puta u tjedan dana na nogometnim terenima nakon što je objavljen ždrijeb u nedjelju za četvrtfinale FA kupa. Potencijalni sukob između Chelseaja i Manchester Cityja odigrat će se tjedan dana nakon što će se susresti u Premierligi i dan nakon što će Engleska igrati prijateljsku utakmicu protiv Egipta, 3. ožujka. Glavni akteri preljubničke afere nisu razgovarali nakon što se doznalo za Terryjevu aferu s Vanessom Peroncell, djevojkom svog nekadašnjeg suigrača u Chelseaju.
Do susreta na Stamford Bridgeu 'građani' moraju pobijediti Stoke, a iz kluba tvrde da im ne treba dodatne motivacije. Iako je Bridge  najavljivao da se neće odazvati pozivu Capella za nastup u prijateljskoj utakmici protiv Egipta, Sun otkriva da ga je izbornik već odabrao za nastup, a potvrdio je to i njegov trener Roberto Mancini.
- Raz govarao sams Capellom prije utakmice te me pitao o stanju igrača. Mislim da je Bridge dobar igrač i zasigurno može igrati za nacionalnu vrstu. Potreban je momčadi. U utakmici je bio umoran u zadnjih 20 minuta, ali to je normalno nakon povratka poslije ozljede - kaže Mancini.
Engleska treba Waynea Bridgea nakon što je Ashley Cole slomio gležanj, te neće moći igrati barem tri mjeseca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • casio 15.02.2010.

    Kreten.Što nije bolje pazio. Mogao je i dalje karat u tišini,a sad samo problemi.

  • boixos os 15.02.2010.

    boli briga bridgea za tu cupi..kontam da ima još 10 sa strane...

  • dgrden17 15.02.2010.

    kreten terry,zbog ovog svega sto je napravio i jos kad dodamo da je englez,postane najodvratniji nogometas

Komentiraj...
Vidi sve komentare