To je to što me zanima!

Terry i suigrači orgijali i napijali se prije Hrvatske

Na zabavi u jednom londonskom klubu engleskog kapetana su vidjeli tijekom seksanja s gošćom kluba, a navodno je i urinirao u čašu i po podu
Vidi originalni članak

Englezi su doznali razlog poraza od Hrvatske! Naravno, ne misle da su izgubili jer su Hrvati bili dobri, već zato što su Englezi bili - pijani. Samo koji dan prije utakmice nekolicina engleskih nogometaša je tulumarila i sudjelovala u orgijama u londonskom Soho's The Wardour klubu, a cijelu priču razotkrili su ogorčeni navijači koji su ih zatekli.
U središtu priče je kapetan John Terry, navodno vrlo aktivan u seksualnim igricama s VIP-gošćama kluba. Osim toga, bio je toliko pijan da je urinirao u čašu i po podu. Neimenovani svjedok razularenog partija prepričao je dio onoga što je vidio.
- Vidio sam ga tijekom oralnog seksa s nekom djevojkom. Sjedio je na stolici, a djevojka je klečala ispred njega. Hlače su mu bile na gležnjevima. Iskreno, bila je to odvratna scena. Čak je i primijetio da sam ga ugledao, ali nije izgledao kao da ga je briga. Bio je pijan i dobivao je ono što želi - priča svjedok i dodaje:
- Čini mi se da je taj oralni seks trajao 'godinama', a kad sam nešto kasnije ponovno prolazio istim mjestom, vidio sam kako se seksaju. Ona mu je sjedila u krilu.
Netko od navijača je zabavu snimao mobitelom i snimku poslao The News of the Worldu. Na njoj se jasno vidi kako Terry pleše oko štange sa striptizetom. Engleske navijače posebno je zasmetalo što je kapetan reprezentacije cijelu večer plesao i divljao, a protiv Hrvatske nije igrao zbog - ozljede koljena.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • byzant 10.04.2008.

    A sto se tice Hrvatskih nogometasa ne zna se ko je gluplji.Zar Balaban i ekipa nije orgijala po narodnjackim klubovima po Zagrebu?Dobro igraju nogomet ali su glupi!

  • byzant 10.04.2008.

    Dragi USKOK nemoj nazivati Engleze kretenima.Mislim da Hrvatska nacija nije bas na nekom zavidnom mijestu po pitanju kulture!Pogledaj samo sto se radi po Hrvatskoj pa onda pljucaj po drugim ljudima.Hrvatska se moze sramiti!

  • Kotimane 27.11.2007.

    A i mislim da mu to nije žena nego pornozvijezda Kristal Summers. Pa se sad zapitajte xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare