To je to što me zanima!

Teška narav: Louis Van Gaal šokirao TV-voditelja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Videosnimka je ovih dana otkrivena u Njemačkoj, i to nakon što je Van Gaal, u međuvremenu izmiren s Jansmom snimio TV-reklamu za Sport 1
Vidi originalni članak

Kees Jansma, voditelj emisije o nogometnoj Ligi prvaka na nizozemskoj TV-postaji Sport 1, krenuo je odjavljivati program najavljujući njegovo novo izdanje. Grubo je zaustavljen.
- Zahvaljujemo Louisu van Gaal na gostovanju i pomoći pri realizaciji emisije. Sljedeći put krećemo sa završnom serijom emisija, prvim u nizu Final Fevera. Naši će gosti biti Wim Kieft i Marc van Hintum... - kontrolirano je i opušteno govorio voditelj dok ga iznenada nije prekinuo njegov gost u studiju, Louis van Gaal, koji je do tog trenutka analizirao utakmice na popularnoj televiziji:
- Što? - uzviknuo je začuđeni trener.
- Što što? - rekao mu je još začuđeniji moderator.
- Hoćete reći da Louis van Gaal više ne analizira utakmice?
- Pa, znate... - zbunio se voditelj. - Mislili smo da ste zauzeti vođenjem AZ Alkmaara u završnici prvenstva.
- Zauzet? Pa imam dogovor s AZ-om. Dobro sam pripremljen, bit ću prvak s AZ-om, mogu analizirati naše buduće suparnike... Cijelu sam sezonu okupiran ovim poslom i sad mi samo tako velite zbogom, a dovodite Kiefta i Van Hintuma!?
- Ali, mislim da su Kieft i Van Hintum također dobri.
- Ali to nije korektno.
- Korektno, zašto ne bi bilo korektno. Surađivali smo s vama uzorno tijekom cijele sezone, ali smo mislili da bi bilo dobro sada pozvati nekog drugog.
- Komentiram vam utakmice cijelu sezonu i sad kad je postalo najzanimljivije ja ću Final Fever gledati kod kuće?
- Oprostite, ali nisam znao da ste toliko ustrajni nastaviti, pa sam pozvao Kiefta i Van Hintuma, koji su dobre alternative...
- Dobre alternative? Ok, hvala Kees. Želim vam ugodnu večer. Pozdrav! - rekao je današnji trener Bayerna prije deset mjeseci, dignuo se demonstartivno sa stolca i napustio studio.
Tada je vodio AZ Alkmaar, s kojim je u tom trenutku bio na korak od potvrde osvajanja naslova. Videosnimka je ovih dana otkrivena u Njemačkoj, i to nakon što je Van Gaal, u međuvremenu izmiren s Jansmom, snimio TV-reklamu za Sport 1 inspiriranu tadašnjim ispadom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • romanista 23.02.2010.

    vijest stara godinu dana a i odglumljena!

  • lautas 23.02.2010.

    siguran sam da je rekao \"dosta mi je ovih s-r-a-nj-a\"

  • user_44620 23.02.2010.

    ovo je odigrano kao reklama za Sport1. Pise i u Bildu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare