To je to što me zanima!

Teška nesreća u Francuskoj: Napadač završio u komi poslije sudara, hitno su ga operirali

Nogometaš Bordeauxa sudario se sa suparničkim braničem već na startu utakmice i morali su ga iznijeti na nosilima. Zadobio je teže ozljede glave koje su zahtijevale hitnu liječničku intervenciju
Vidi originalni članak

Nogometaš francuskog drugoligaša dobio je težak udarac u glavu nakon svega 34 sekunde utakmice. Šesterostruki francuski prvak Bordeaux je igrao kod kuće protiv Guingampa (1-0), a napadač Alberth Elis nastradao je odmah na samom startu.

Elis se sudario s defenzivcem Donatienom Gomisom nakon čega je s travnjaka odnesen na nosilima i hitno prevezen u bolnicu.

Napadač iz Hondurasa završio je u induciranoj komi iako je bio svjestan svega što se oko njega događa, kako su i sami prisutni izjavili.

No, liječnici nisu htjeli riskirati i stavili su ga u induciranu komu zbog njegove agitacije u tim trenucima. Od tada se nalazi na odjelu intenzivne njege.

U međuvremenu je morao na operaciju glave koja je trajala otprilike 50 minuta. Liječnici su ga uspješno operirali, trenutno se oporavlja i njegova obitelj je uz njega.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • enter2020 25.02.2024.

    jbt.ja mislio da se sudario s autom..kakav naslov!!

  • Bolek 25.02.2024.

    Kakav naslov, ja odmah pomislio da je neki teroristički napad bio.

  • Frut 25.02.2024.

    Neka mu je sa srećom. Da ...još malo pa nogomet kao ragbi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare