To je to što me zanima!

Teška ozljeda Jedvaja: Neće ga biti barem dva i pol mjeseca...

POTKOLJENICA Hrvatski branič ozlijedio se na pripremama Bayer Leverkusena. Propustit će početak njemačkog prvenstva, ali i okupljanje reprezentacije u rujnu
Vidi originalni članak

Tin Jedvaj teško se ozlijedio na početku priprema Bayera iz Leverkusena zbog čega ga na terenu neće biti dva i pol mjeseca.

Hrvatski branič na treningu je ozlijedio desnu potkoljenicu, zbog čega će propustiti početak Bundeslige, ali i okupljanje reprezentacije u rujnu te će propustiti Kosovo i Tursku.

Nastavljaju se tako problemi s ozljedama za 21-godišnjeg braniča. U sezoni 2014./15. zbog dvije ozljede je pauzirao po 40-ak dana te propustio 12 utakmica.

U sezoni 2015./16. prvo je imao problema s butnim mišićem, a onda i preponom, zbog čega je pauzirao 165 dana te je propustio 26 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Karlo Butić Butigol 07.07.2017.

    Imamo mi dosta dobar roster igraca ali nemamo klupu kao Francuska,Njemacka,Spanjolska,Brazil...i zato moramo moliti Boga da nam sr netko ne ozljedi jer onda smo nadrapali a navedene momcadi mogu sloziti po 3-4 ekipe tako da se na njima te ozljede nebi ni osjetile.Nama ne daj Boze otpadne Modric,Perisic ili Rakitic mi nemamo sanse za napraviti nesto na SP-u.Ona utakmica protiv Spanjolske s B momcadi je jedna u milijun!

  • nikopolidis_71 06.07.2017.

    Za ovako mladog igraca je imao vec previse ozljeda i bojim se da bi njemu Leverkusen mogao bit vrhunac karijere, sto nije lose, ali opet...

  • Mozak 06.07.2017.

    Samo da nam se ne ozlijede Plivarić i Čop, oni su nenadoknadivi...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare