To je to što me zanima!

Teška ozljeda koljena? Falcau prijeti neodlazak na SP u Brazil

Monaco je lakoćom dobio amatere Monts 3-0 i ušao u osminu finala Francuskog kupa, ali je s terena iznesen Radamel Falcao. Navodno je teško ozlijedio koljeno
Vidi originalni članak

Unatoč tome što je rutinski ušao u osminu finala Francuskog kupa pobijedivši amaterski Monts 3-0, Monaco nije imao previše razloga za slavlje.

Razlog je potencijalno teška ozljeda Radamela Falcaa, kojeg su četiri minute prije poluvremena morali iznijeti na nosilima dok se previjao od boli. Kolumbijac, koji je zabio prvi gol u 29. minuti dobio je neugodni udarac u koljeno, a strani mediji pišu da je ozljeda vrlo ozbiljna zbog koje bi mogao propustiti ostatak sezone te Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

Još nema nikakvih informacija o težini ozljede, no ostvare li se crne prognoze, Monaco i Kolumbija izgubili bi iznimno važnog i nezamjenjivog igrača.

U kupu je iznenađenje priredio Montpellier izbacivši aktualnog prvaka Francuske PSG u šesnaestini finala. Parižani su kod kuće izgubili 2-1, a jedini gol za domaćina na Parku prinčeva zabio je Cavani.

Također je ispao Bordeaux, a izbacio ga je niželigaš Monticello 1-0, a oprostio se i Toulouse, dok je dalje prošao Lyon 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • grof_dracula 23.01.2014.

    vratite Pršu hahahah :D

  • SpužvaBobSkockani_2 23.01.2014.

    Pa zašto su ga onda stavljali u utakmicu s amaterima,pobijedili bi i bez njega, a ovako će Kolumbija i Monaco biti jako oslabljeni..

  • limex1989 23.01.2014.

    rekli bi kod nas...ni mu ni vrag...

Komentiraj...
Vidi sve komentare