To je to što me zanima!

Teški dani obitelji Kranjčar: Cicinom bratu amputirali nogu

Brat poznatog hrvatskog trenera Cice Kranjčara, Damir bori se za novi život nakon amputacije noge i godina liječenja u sanatoriju. Obitelj mu je velika podrška i motiv
Vidi originalni članak

Obitelj Kranjčar proživjela je nedavno osobnu dramu. Naime, stariji brat proslavljenog hrvatskog trenera Cice Kranjčara završio je u bolnici gdje mu je amputirana potkoljenica lijeve noge zbog začepljenja krvnih žila. Kako je i sam Damir priznao, da je stigao koji dan kasnije ne bi se izvukao.

Dvije godine mlađi Cico trenutno radi u iranskom Sepahanu, ali stalno se čujemo s bratom koji je trenutno smješten u domu sa starije i nemoćne nedaleko Zagreba. No Damir bi se uskoro trebao preseliti u obiteljsku kuću u Posedarju gdje će konačno biti uz obitelj koja će brinuti o njemu.

Damir Kranjčar bio je uvijek umjetnička duša, sklon glazbi i slikanju, a taj ga je život odveo u Nizozemsku gdje je prije nekoliko godina i završio u sanatoriju kako bi se izliječio od manične depresije. Damir se sada vratio definitivno u Zagreb, a kao što je nekad pratio brata sada prati utakmice nećaka Nike.

Više o teškoj životnoj priči Damira Kranjčara i podršci njegove obitelji pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • pucka_1 22.07.2012.

    da se to bilo kome od nas dogodi niko o tome nebi ni pisal

  • lovac_u_mutnom 22.07.2012.

    Hebeš nogu, čuvaj zdravlje !!!

  • MIZANTROP_1 22.07.2012.

    Ma svi znamo da je život ionako sranje, to što je neko u derpesiji boli me kurac. i ja san od rođenja pa mi se jebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare