To je to što me zanima!

Teški dani za Casillasa: Lopez je dobar i bit će prvi golman...

Diego je branio u prvom kolu, pa tako i u drugom. U ovom trenutku mu ide sasvim dobro i on je naš prvi golman, rekao je Ancelotti te tako zadao novi udarac Casillasu
Vidi originalni članak

Iker Casillas proživljava vrlo teške dane u Madridu. Iako je očekivao kako će dolaskom Carla Ancelottija vratiti mjesto na golu Reala, to se ipak nije dogodilo. Talijan više vjeruje Diegu Lopezu za kojeg je potvrdio kako će mu i dalje biti prvi izbor.

- Diego je branio u prvom kolu, pa tako i u drugom. U ovom trenutku mu ide sasvim dobro i on je naš prvi golman - rekao je Ancelotti.

Iker Casillas izgubio je mjesto na golu Reala u siječnju ove godine nakon što se ozlijedio. Tadašnji trener Reala Jose Mourinho kao njegovu zamjenu iz Seville je doveo Diega Lopeza, koji se vrlo brzo pokazao kao odlična kupnja. Nakon što se Casillas oporavio, svi su očekivali kako će se vratiti na gol, ali to se nije dogodilo. Casillasu  nije pomogla ni promjena trenera, te i dalje svoju priliku mora čekati na klupi.

Sljedeće godine je Svjetsko prvenstvo u Brazilu i Casillas sigurno ne želi izgubiti mjesto i na golu Španjolske pa su mediji počeli spekulirati kako bi legendarni golman mogao napustiti Santiago Bernabeu. Zainteresiranih ima, u prvom redu Arsenal. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • KTBFFH ZG 28.08.2013.

    Sad se tek vidi kako je Casillas razmazen. Svi su negodovali zbog Mourinha, a i Ancelotti vidi da nemre to tak. Pa nece skidati Diega Lopeza s gola kad brani odlicno i bez greske, budimo fer.

  • loraxx 27.08.2013.

    Lopez se stvarno dokazao i stvarno je u dobroj formi i ne zaslužuje da ga se podcjenjuje (pogotovo od strane "navijača" Reala),a i koliko puta je spasio Real, ali nitko nezna dal je Lopez trenutno bolji golman jer Ikeru nitko nije dao priliku.. Ali kad bi sad Lopez došo na klupu tko zna dal bi bio opet u ovakvoj formi kad im bude potreban, al šteta da ovakav golman kao Casillas grije klupu..

  • Nerd86 27.08.2013.

    Lopez otkad je došao brani odlično i nema potrebe da se seli na klupu. Iker je legenda i sve to, al jednostavno mora čekati kiks Lopeza. Ne ostvaruju se rezultati na staroj slavi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare