To je to što me zanima!

Teški dani za Real! Vinicius se ozlijedio, izašao pa zaplakao...

Real je protiv Ajaxa već u pola sata napravio dvije izmjene. Prvo je iz igre izašao Lucas Vasquez u 29. minuti zbog ozljede, a zamijenio ga je Gareth Bale. Samo 6 minuta poslije, ozlijedio se i Vinicius.
Vidi originalni članak

Sezona za Real Madrid je gotova! U samo tri dana izgubili su dva puta od Barcelone i ostali bez šansi da osvoje kup i prvenstvo. Nadali su se da će im Liga prvaka popraviti sezonu, a onda šok na Bernabeuu. Ajax ih je razbio 4-1 i izbacio ih iz osmine finala Lige prvaka.

No muke po Real započele su već na samom početku. Prvo su Nizozemci zabili dva brzinska gola, a onda je Solari ostao bez dva igrača u prvih pola sata.

Prvo je iz igre izašao Lucas Vasquez u 29. minuti zbog ozljede, a zamijenio ga je Gareth Bale. No ni tu peha nije bilo kraja! Samo šest minuta poslije toga, istu sudbinu doživio je i mladi Brazilac Vinicus koji je u suzama napustio teren. Sumnja se na ozljedu koljena. Njega je zamijenio Marco Asensio. 

Ove scene iz Madrida oslikavaju svu patnju i nemoć koju Real Madrid prolazi ovu sezonu. Bez Cristiana Ronalda su apsolutno nemoćni, a to je nedavno priznao i Luka Modrić. Tako će im ova sezona proći bez trofeja, a očekuje ih na ljeto totalni remont.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • dara1978 06.03.2019.

    Vinicius može bit dobar igrač jednog dana kad ne bude toliko neinteligentan igrač u nogometnom smislu

  • nogofil 05.03.2019.

    Pa kad im toliko fali Ronaldo neka ga dovedu natrag. Ili ipak da prije malo pogledaju Juventusove utakmice i vide kako igra Ronaldo. Nije odlzak Ronalda unazadio Real, već dolazak VARa.

  • nermin59 05.03.2019.

    Od iduce sezone Real ce bit prosjecan klub

Komentiraj...
Vidi sve komentare