To je to što me zanima!

"Teško mi pada status u klubu, palo mi je i samopouzdanje"

Teško mi je, nije lako. Palo mi je samopouzdanje, nisam navikao na situaciju da sjedim na klupi. No uvjeren sam da to mogu promijeniti, rekao je Mateo Kovačić
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić bio je "gost" na press konferenciji nakon Danijela Subašića. Prije druženja s novinarima, Kova je odradio testiranje.

- Radio sam test izdržljivosti. Ne igram u Interu, ali mislim da rezultati nisu loši - rekao je pa objasnio svoj status u klubu:

- Nisam ovo očekivao jer sam igrao kod prošlog trenera. Teško mi je, nije lako, ali na meni je da radim i da kroz igre u reprezentaciji vratim status koji sam imao. Ne mogu komentirati trenera, ali činjenica je da više igramo defenzivni nogomet koji mi ne odgovara. Palo mi je samopouzdanje, nisam navikao na situaciju da sjedim na klupi. No uvjeren sam da to mogu promijeniti. 

Mateo je izdvojio dva švicarska igrača kojih se najviše pribojava u srijedu.

- Trojac iz Napolija je sjajan, Inler, Dzemaili i Behrami, ali najveća opasnost dolazi od Shaqirija i Xhake

U Hrvatskoj su i dva brazilska novinara koji su hrvatskog reprezentativca pitali što misli o konstataciji da je Hrvatska "europski Brazil" i tko mu je najdraži brazilski igrač.

- Tehnički smo odlični. Mandžukić, Modrić i Rakitić su sjajni, ali nismo baš Brazil. No na putu smo da budemo vrlo dobri. Ronaldinho je najbolji igrač koji je ikad igrao nogomet. Idol mi je od djetinjstva, a i sada mi je.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • jarbol 04.03.2014.

    idi u Borussiu tamo igraju ofenzivni nogomet :)

  • Drogbosnup 03.03.2014.

    Mateo drag si mi i žao mi je tvoje situacije, ali brate pa nisi valjda mislio da ćeš biti u prvih 11 konstantno sa svojim godinama. To je prejaka liga da bi klinci igrali u prvoj momčadi.

  • Serie A 03.03.2014.

    Inter je dobar klub. S ovim igracima koje imaju mogli bu biti na 3.-4. mjestu sigurno jedini problem je trener koji nezna postaviti taktiku s kojom bi dominirao utakmicom. Previše je orjentiran na obranu i na defanzivnu igru što za klub kao sto je inter nije dobro. Prije par godinea osvojili u lligu prvakka. to je klub sa velikom povjesti i sramota je da ga vodi ovakva neznalica od trenera.

Komentiraj...
Vidi sve komentare