To je to što me zanima!

'Teško nam je bilo, Lokomotiva protiv nas uvijek ide sto posto'

Znali smo da će biti teška utakmica od početka jer Lokomotiva je protivnik koji konstantno želi dati sve od sebe. Ušli su agresivno u utakmicu, kasnije smo dobro reagirali, kaže Sosa
Vidi originalni članak

Poslije pobjede Dinama nad Lokomotivom (2-1), igrači aktualnog prvaka su bili zadovoljni. 

"Dosta smo loše ušli u utakmicu, protivnik je kontrolirao prvih 20 minuta igru, ali kad smo primili gol, to nas je potaklo da zaigramo bolje. Tad je počela naša igra, čuvali smo loptu, stvarali šanse i na kraju zasluženo pobijedili. U poluvremenu je trener rekao kako moramo još bolje, agresivnije i okomitije zaigrati. To je i rezultiralo zasluženom pobjedom - izjavio je Nikola Moro nakon susreta. 

- Znali smo da će biti teška utakmica od početka jer Lokomotiva je protivnik koji konstantno želi dati sve od sebe. Ušli su agresivno u utakmicu, kasnije smo dobro reagirali nakon primljenog gola i na kraju dobili kvalitetom - kazao je Borna Sosa.

- Sretan sam zbog golova i nova tri boda. Drago mi je da sam pomogao momčadi u lovu na Rijeku - kratko je kazao junak susreta Armin Hodžić.

- Teška je to bila utakmica, Lokomotiva uvijek ide sto posto protiv nas. Iako nismo dobro ušli u utakmicu, uspjeli smo se vratiti i kako je vrijeme prolazilo igrali smo sve bolje i bolje. To se vidi i po konačnom rezultatu. Najbitnije da smo osvojili tri boda i idemo u nove utakmice po nove pobjede - rekao je Amer Gojak.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • It's kišing 15.04.2017.

    Kad su lokosi zabili gol onda ih je to potaklo da okrenu utakmicu jer im to paše za kladionicu...

  • loptica28 15.04.2017.

    Ma ocajj Srami se Dinamo kad morate iz dva penala dobijat lokomotivu.. Lakrdija se nastavlja do kada... Sramite se

  • jdn 15.04.2017.

    da nema sudaca i lopovluka dinamo ili alternator kako bi ga se trebalo zvati ne bi bio medju prvih 5 ekipa.Inace je ovo jako primitivna i nepotrebna igra

Komentiraj...
Vidi sve komentare