To je to što me zanima!

Testirali je triput u manje od 24 sata, sjajno im odgovorila

Postoji nešto što je iznad rezultata i medalja. Čist obraz. Dok sam u sportu moje prvo dobro jutro s osmijehom bit će upućeno doping kontrolorima, objavila je Srpkinja Ivana Španović
Vidi originalni članak

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović (26) priprema se za Olimpijske igre u Rio de Janeiru gdje je među glavnim favoritkinjama za zlato.

Njezine pripreme remete tek dopinške kontrole, a Ivana je otkrila kako su je u manje od 24sata čak triput testirali. Sigurno je sigurno.

- Borim se za ravnopravnost i pošteno natjecanje. Svjesna sam svojih mogućnosti i bolesno velike ambicije da prelazim te mogućnosti i budem najbolja na svijetu. No postoji nešto što je iznad svih rezultata i medalja. To je samopoštovanje. Čist obraz pred samim sobom. To nema cijenu. Sve dok sam u sportu moje prvo dobro jutro s osmijehom bit će upućeno doping kontrolorima - objavila je Ivana na Instagramu.

Španović je aktualna prvakinja Europe i viceprvakinja svijeta u skoku u dalj. Na Olimpijskim igrama u Londonu bila je tek 11. sa skoom od 6,35 metara.

No u Riju ide po medalju. Lani je u Kini skočila 7,01 metar, ove godine na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Portlandu skočila je 7,07 metara i osvojila srebro da bi se u Amsterdamu okitila zlatom na Euru skokom od 6,94 metra.

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Exterminator 27.07.2016.

    Jedna od naših najboljih sportašica :-)

  • 26.07.2016.

    Kakvoo tijelo uhh

  • AcoSpaco 26.07.2016.

    I ja bi je testirao najmanje 3x u 24h :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare