To je to što me zanima!

Krvnički na Srbina: Gaćinović pokazao ožiljak nakon starta

Eintracht je u gostima izgubio od Schalkea 1-0, a od 67. minute je bivša momčad Ante Rebića imala igrača više nakon krvničkog starta golmana Schalkea Nubela koji je čepove kopačke zabio u rame Srbina
Vidi originalni članak

Schalke je vodio 1-0, a duga je lopta krenula s polovice Eintrachta. Trčao je na ju Mijat Gaćinović (24), a gostujući je golman Alexander Nübel (23) podsjetio na slavne dane 'Karate kida' kad je nevjerojatnim potezom đonom u rame pogodio Srbina u rame i za to dobio direktan crveni karton.

Ovakvi startovi definitivno ne spadaju na nogometna borilišta, a Nübela sigurno čeka i nekoliko utakmice kazne nakon ovog starta. Podsjetilo je to na finale Svjetskog prvenstva 2010. godine kad je Nigel de Jong na sličan način u prsa pogodio Xabija Alonsa. Ipak, Eintracht nije uspio izjednačiti ni s igračem više, a nesretni Gaćinović je na Instagramu objavio posljedice starta.

- Nažalost, takvi se startovi događaju u nogometu. Nübel, hvala na ekspresnoj isprici, to se može dogoditi. Ipak, moram ti reći da sam dobro iako imam par natučenih rebara. Hvala na ohrabrujućim porukama - napisao je bivši suigrač Ante Rebića.

Gaćinovića taj start ne bi trebao duže udaljiti s terena jer već može normalno trenirati s momčadi, dok će Nübel morati pričekati odluku disciplinske komisije o daljnjoj kazni za krvnički start.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • CAVONESAJ 16.12.2019.

    Nubel imas cugu od mene 🍻

  • Prcko_Vitaminčić 16.12.2019.

    Golmanu obavezno platiti cugu

  • AC.MILAN 16.12.2019.

    Zasto je srbina velikim slovima?

Komentiraj...
Vidi sve komentare