To je to što me zanima!

Tevez: Gotovo je, ne cijene me, odlazim iz Uniteda

Ne osjećam se poželjno, u klubu me uopće ne poštuju i želim otići. Ali nije istina da idem u Španjolsku, moja obitelj i ja uživamo u Engleskoj
Vidi originalni članak

Mislim da sljedeće sezone neću biti nogometaš Manchester Uniteda. Učinio sam sve što je u mojoj moći, no novi mi ugovor nije ponuđen i stoga ću napustiti klub - ustvrdio je argentinski nogometaš “crvenih vragova” Carlos Tevez. Strijelac ukupno 14 ovosezonskih pogodaka za momčad Alexa Fergusona dao je do sada najjasniju poruku oko nastavka svoje karijere. I dok njegova momčad igra sjajno, Tevez minutažu dobiva na kapaljku i to ga nikako ne zadovoljava, stoga traži izlazna vrata s Old Trafforda. - Ne osjećam se poželjno i napustiti ću klub. Teško mi je ostati u klubu koji me ne poštuje kao igrača, a to su dokazali ne ponudivši mi novi ugovor. Navijači se prema meni odnose kao da sam dio njihove obitelji, ali ne i klub, pa ću morati promijeniti sredinu - kazao je Tevez u razgovoru za News of the World. Ipak, suprotno očekivanjima da će sreću potražiti u španjolskoj Primeri, Tevez otkriva da ne pomišlja na napuštanje Otoka. - U mom odlasku u Španjolsku nema istine. Četverogodišnja kćer Florencia uči engleski jezik, a i supruga mi je zadovoljna životom ovdje. Želimo ostati u Engleskoj! Klub u koji dođem, bilo da je riječ o Arsenalu, Chelseaju, Manchester Cityju ili Evertonu, bit će žestok suparnik Manchester Uniteda. Zahvaljujem navijačima na njihovoj potpori. Zauvijek će imati posebno mjesto u mome srcu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • siptarcina 10.05.2009.

    Jec , plač , šmrc , .....

  • YodaZoda1 10.05.2009.

    Tevez je igracina. Berbatov se ne moze m jeriti sa njime. Tevez je medu top 5 najboljih napadaca na svijetu. Ja bi volio da dode u Chelsea, ali, da i ode u neki drugi klub, bio bi sjajan.

  • Shady 10.05.2009.

    Otići će u Man City garant

Komentiraj...
Vidi sve komentare