To je to što me zanima!

Tevez ostaje u Cityju: Vjerujem da će ostati i sljedeće sezone

Argentinski nogometaš Carlos Tevez ostaje u Manchester Cityju nakon što mu je obitelj stigla u sjeverni dio Engleske, potvrdio je menadžer građana Roberto Mancini
Vidi originalni članak

Argentinac je početkom ljeta zatražio ispisnicu od kluba nakon što je rekao da želi biti bliže svojoj obitelji u Argentini. Međutim, transfer Teveza u njegov bivši klub Corinthians je propao pa je bio primoran ostati u Manchesteru.

- Njegova obitelj je sada ovdje i vjerujem da će ostati "građanin" – rekao je Roberto Mancini.

- Ovo je odlična vijest za naš klub, jer je Carlos jedan od naših najboljih igrača – dodaje talijanski stručnjak.

City je doveo drugog Argentinca Sergija Agüera kao zamjenu za Teveza, ali po svemu sudeći najbogatiji klub svijeta zadržati će obojicu nogometaša u klubu čiji će napad sada biti strah i trepet za svaku momčad.

- Carlos još nije fizički spreman, jer je dosad odradio tek dva tjedna treninga. Mislim da sada sa svim pojačanjima koja su pristigla ovog ljeta možemo biti konkurentni za naslov u Premiershipu, ako ne ove godine, onda dogodine sigurno. Vjerujem da će Tevez ostati i iduće sezone s nama – zaključio je Mancini.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • hajmooo 27.08.2011.

    Uz zajedničku suradnju teška bitka s kladionicom može biti dobivena. Ovo je igra na dugi rok , i tako ju treba shvaćati , ponovno aktivniji nego ikad , za vas i radi zajedničke suradnje smo opet tu , pomognimo si međusobno radi zajedničkog profita. Plus je sveprisutan kod nas!!$$$$ http://hajmooo.bloger.hr/

  • Lagrange 27.08.2011.

    najbolja 9tka premjerlige. steta sto trosi talent u cityu

  • MatejaPapić 27.08.2011.

    Hart,Nasri,Dzeko,Kompany,Silva,Tevez,Aguero,Toure..... igrači koji mogu osvojit i ligu prvaka ....!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare