To je to što me zanima!

Tevez potpisao: Bit će mi čast nostiti Del Pierovu "desetku"

Juve je za 9 milijuna eura doveo argentinskog napadača Manchester Cityja, Carlosa Teveza (29). Argentinac je pozirao Juventusovim navijačima u dresu s brojem 10...
Vidi originalni članak

Ne vjerujem da bi me Tevez izdao i otišao u Juventus, rekao je direktor Milana Galliani. 

Dva tjedna kasnije Carlos Tevez prošao je liječnički pregled u Torinu, potpisao trogodišnji ugovor s aktualnim talijanskim prvacima i izašao pred navijače ponosno pokazujući Juventusov dres s brojem 10. Iznad broja je pisalo "Tevez". 

- Bit će mi čast nositi Del Pierovu "desetku". On je veliki igrač. No nije problem nositi broj 10, nego biti dovoljno dobar za Juventus. Pa nosio sam "desetku" i u Boci, a znate tko ju je tamo imao? Maradona - rekao je Tevez na konferenciji za novinare.

Argentinski napadač novo je pojačanje Juventusa. Stiže iz Manchester Cityja u transferu od 9 milijuna eura. Juventus je potvrdio transfer na službenoj stranici.

- Juventus me želio više nego Milan. Zato sam došao u Torino. Jako sam sretan što sam ovdje. Sad sam zadovoljan - rekao je 29-godišnji Argentinac koji je prošle sezone zabio 17 golova u 47 utakmica za City.

Tevez je izabrao dres s brojem 10. Taj broj nosili su Michel Platini, Giampetro Boniperti i Alessandro Del Piero, trojica velikana Stare dame. Svatko od sadapnjih igrača mogao je zatražiti taj broj jer je bio slobodan, ali nitko ga nije htio. 

Tevez ga je odmah uzeo.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Atletico Madrid 28.06.2013.

    Tevez je zmaj, ostavlja 250% od sebe na terenu, nije sebičan i ako mu je suigrač u boljoj situaciji uvijek ce se odlucit na dodavanje nego na udarac (zbog toga ne daje 30 golova po sezoni, ali radi najbolje za momčad).. Iako je malen, stabilan je i jak i nikad ne odustaje...

  • MeloMilanista 27.06.2013.

    Super ce im koristit ova zvijer samo kaj mislim da ipak ne zasluzue Juveovu desetku, ona mi se cini ipak posebna pa me i cudi ovaj potez Juvea... Sve u svemu, jos jednom cestitam Juveu na osvojenom naslovu i nadam se da ce se uskoro vratit onaj stari taljanski trio Juve, Milan i Inter na stare staze... Predugo cekamo :)

  • AnTiša_2 27.06.2013.

    igračina,a naš Jedvaj vrijedi 7 i po milja...svašta

Komentiraj...
Vidi sve komentare