To je to što me zanima!

Tevez: Razumijem zašto se Leo oprostio, pa savez je u kaosu

Moramo ga pustiti na miru neko vrijeme, očito mu to treba. Pa kad prođe koja utakmica i savez se sredi, možda ga možemo dobiti da opet zaigra, rekao je Tevez o Messiju
Vidi originalni članak

U argentinskom savezu je rasulo, potpuni kaos. Leo Messi je vidio kako se igrači žrtvuju i lome za reprezentaciju, a savez ih zanemaruje, komentirao je Carlos Tevez Messijev oproštaj od reprezentacije te dodao:

- Stavimo se u njegovu kožu. Umoran je i to je normalno. I ja sam se u nekoliko navrata zasitio reprezentacije.

Argentinski kapetan nakon poraza u finalu Copa Americe rekao je kako više ne namjerava igrati za reprezentaciju, a nakon toga navijači su počeli moliti Messija da se vrati.

- Moramo ga pustiti na miru neko vrijeme, očito mu to treba. Pa kad prođe koja utakmica i savez se sredi, možda ga možemo dobiti da opet zaigra - zaključio je Tevez.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • AnteG 02.07.2016.

    hahahahaa! A nitko ne govori o pravom razlogu! :D messi ne igra badava! ;)

  • Hrvatudijaspori 02.07.2016.

    Razmisli ti o tome,gdje Dalmaciju i od koga treba čuvati i nositi...

  • mesuney 02.07.2016.

    U svim savezima nogometnim vlada kriminal, ne samo u nasem, i da odu Mamic i Suker opet ce doci neki novi koji ce samo svoju korist gledati, ne kazem da treba pustiti da tako ostane, ali treba pustiti vlastima da se s tim zamaraju, a svi ostali se trebaju koncentrirati iskljucivo na nogomet.

Komentiraj...
Vidi sve komentare