To je to što me zanima!

Tevez uhićen zbog vožnje bez dozvole, mogao bi i u zatvor

Napadača Manchester Cityja očito nije omelo oduzimanje vozačke dozvole u siječnju na šest mjeseci te je uhićen u blizini svog doma u Alderley Edgeu
Vidi originalni članak

Kontroverzni nogometaš Manchester Cityja Carlos Tevez uhićen je u četvrtak u blizini svoga doma u Alderley Edgeu jer je upravljao automobilom unatoč činjenici da mu je oduzeta vozačka dozvola.

Argentinac je u siječnju ostao na šest mjeseci bez vozačke dozvole jer se nije pojavio na saslušanjima niti je ponudio informacije o ranijim prometnim prekršajima. Branio se tvrdnjom da nije razumio riječ ''constabulary'' (policija) na službenim pozivima koje je dobivao!? Sud nije imao milosti za ovakvo objašnjenje i zabranio mu je upravljanje vozilima na šest mjeseci, ali 29-godišnjeg napadača to očito nije nimalo omelo. Ili možda nije razumio ni presudu.

U svakom slučaju, u četvrtak ga je policija uhvatila i sprovela u postaju u Macclesfieldu. Pušten je nakon plaćanja jamčevine, a sada ga čeka nova optužnica. U slučaju da bude proglašen krivim, mogao bi čak završiti i u zatvoru.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • WOMANIZER 08.03.2013.

    nekako ne vjerujem da će u atvor, sredit će se to!

  • Blue_Tomato 08.03.2013.

    ma daj ? pa nebude sad isel zbog vozacke u zatvor.... kolko nas samo nema vozacke dok vozi...bitno je da je imamo, da smo polozili

  • Landin 08.03.2013.

    ma to je popularno pod zadnje vrijeme..:)

Komentiraj...
Vidi sve komentare