To je to što me zanima!

Tevez: Žele me Monaco i PSG, volio bih zaigrati u Francuskoj

Imam još godinu dana ugovor sa Cityjem, ali sviđa mi se Monacov projekt. Poznajem trenera Ranierija i za mene bi odlazak tamo bio sjajan, rekao je Tevez
Vidi originalni članak

Napadač Manchester Cityja, Carlos Tevez, priznao je kako bi karijeru mogao nastaviti u Francuskoj. Za njegove usluge zainteresirani su Monaco i PSG, a Argentinac tvrdi kako nema ništa protiv toga da preseli u Francusku.

- Za mene je Monaco jedan od najvećih klubova u Francuskoj i svaki nogometaš želi igrati tamo. Imam još godinu dana  ugovor sa Cityjem, ali sviđa mi se Monacov projekt. Poznajem trenera Ranierija i za mene bi odlazak tamo bio sjajan - rekao je Tevez, te se osvrnuo na eventualni prelazak u PSG:

- Imao sam razgovore s Parižanima, ali dogovor nije postignut. I dalje postoji interes. Ako me pozovu, nemam ništa protiv dolaska u Pariz.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • LiPoVaC_4 19.05.2013.

    Ako Monaco stvarno dovede Falcaa i uz njega Teveza bio bi to jedan od najmoćnijih napadačkih tandema ali nekako ne vjerujem u to. Ali para radi čuda pa.. Vidit ćemo..

  • Legenda17 19.05.2013.

    Neka ide na cestu skupljati smeće, to mu najbolje ide

  • angrybirds 19.05.2013.

    e sad bi igrao u francuskoj,sto tako nisi govorio prije par godina. monako ce bit jak jer ce puno igraca htjet igrat za njih zbog poreza,a ne u psg-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare