To je to što me zanima!

Tevezu United oduzeo od plaće jer je - uništio kuću!

Posljednju plaću od Uniteda Argentinac je dobio u 'reduciranom' obliku. Zbog štete na kući u kojoj je živio odbili su mu 35.000 eura. Krivi su čak i psi...
Vidi originalni članak

Sve ono što je želio, Carlos Tevez je u Manchester Cityju i dobio. Gomilu love, status najveće zvijezde i - kuću Cristiana Ronalda. U pet milijuna eura vrijednu vilu uselit će zajedno sa svojim psima, a u Cityju se nadaju da je neće baš potpuno uništiti. A imaju razloga za strah, poučeni iskustvom gradskih rivala. Dok je igrao u Manchester Unitedu, Tevez je živio u dva milijuna eura vrijednoj kući u Prestburyju. Klub je kuću unajmio za Argentinca, no njegovim odlaskom dočekao ih je šok.
Uništeno pokućstvo i devastiran namještaj dočekali su ljude iz Uniteda koji su došli u provjeru stanja kuće. Nisu puno razmišljali, odmah su odbili Tevezu od zadnje plaće novac dovoljan za pokrivanje troškova popravka. Posljednju plaću od Uniteda tako je dobio umanjenu za 35.000 eura.
- Kuća je bila u groznom stanju i naravno da smo natjerali Carlosa da plati štetu. Ne znamo tko je odgovoran i nije nas previše ni briga, važno je samo da je sada to riješeno - rekao je engleskim medijima izvor iz kluba. Navodno su Tevezovi psi izgrizli većinu namještaja, koji sada više nije upotrebljiv. No Argentincu je to malo važno, sada živi u jednoj od najraskošnijih vila u Manchesteru. A i platiti 35.000 eura nije poseban problem ako zarađuješ pet milijuna godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • nixxx 20.07.2009.

    boys u krivu si. Nije mu to tjedna plaća, nego dnevna!!!!

  • handball 20.07.2009.

    ...koji urođenik

  • hulk10 20.07.2009.

    uzalud i lova kad živiš kao da si pao sa marsa

Komentiraj...
Vidi sve komentare