To je to što me zanima!

Legenda u suzama: Gattusova sestra preminula u 38. godini

Njezino stanje naglo se pogoršalo u veljači kada je prevezena u bolnicu na odjel intenzivne njege. Bila je stabilno, ali prije nekoliko dana stanje se dodatno zakompliciralo. Nažalost, preminula je u utorak...
Vidi originalni članak

Puna tri mjeseca talijanski nogometni klubovi su mirovali i čekali da se smiri situacija oko korona virusa. Italija je jedno vrijeme bila žarište pandemije u Europi, više od 30.000 ljudi je preminulo i nogomet je bio u drugom planu. Situacija se smirila, kao i u ostatku Europe i igrači su se vratili treninzima.

Posljednje utakmice odigrane su tamo 9. ožujka, a nastavak Serie A zakazan je za 20. lipnja na radost mnogih navijača. Klubovi se pripremaju za nastavak sezone, no trenera Napolija Gennara Gattusa (42) je u klupskom kampu dočekala tužna vijest. Njegova sestra Francesca preminula je u 37. godini života nakon duge i teške bolesti. 

Njezino stanje pogoršalo se u veljači kada je prebačena u bolnicu i više od tri mjeseca boravila je na odjelu intenzivne njege, a on se u bolnicu u Varese uputio nakon utakmice sa Sampdorijom. Obitelj se za nju naročito uplašila kada je Italija postala žarište virus. Liječnici su je uspjeli zaštititi od zaraze, ali nažalost nije uspjela izdržati te je danas preminula u bolnici. 

Francesca je godinama radila kao tajnica u jednom milanskom uredu, a legenda Milana je za nju bila jako vezana.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • violetmind 02.06.2020.

    rip!

Komentiraj...
Vidi sve komentare