To je to što me zanima!

Težak udarac: Barca će bez Messija biti skoro dva mjeseca!

Sreća u nesreći je što slijedi reprezentativna stanka pa nema utakmica iduća dva tjedna, ali će sjajni Argentinac svejedno propustiti najmanje sedam utakmica
Vidi originalni članak

Gerardo Martino za razliku od prethodnika na klupi Barcelone konstantno rotira igrače kako bi ostali svježi u završnici sezone, ali to mu se nije isplatilo. Naime, Leo Messi će zbog ozljede izvan terena biti idućih šest do osam tjedana, objavio je klub na službenoj stranici!

Sreća u nesreći je što slijedi reprezentativna stanka pa nema utakmica iduća dva tjedna, ali će Argentinac svejedno propustiti najmanje sedam utakmica. Dvije u Kupu i dvije u Ligi prvaka nisu toliko bitne jer je prolaz tu praktički osiguran, ali u Primeri neće igrati protiv Granade i Villarreala na Nou Campu te kod Bilbaa.

Podsjećamo, Messi se ozlijedio u nedjelju na dvoboju protiv Betisa nakon samo 20-ak minuta. Liječnici su ustvrdili kako mu je pukla tetiva mišića lijeve noge. To mu je već treća ozljeda u nepuna tri mjeseca.

Messi je u sezoni dosad odigrao 16 utakmica, zabio je 14 golova i upisao četiri asistencije. Barca će napokon imati priliku dokazati je li uistinu toliko ovisna o Leu, koliko neki tvrde.

Barca dobila Betis u gostima, Messi izašao već u 21. minuti!

Idi na 24sata

Komentari 101

  • zeljkov1 12.11.2013.

    Steroidi rasta polako prestaju djelovati.

  • Lijepo vrijeme 12.11.2013.

    Želim da se što prije oporavi! Barcelona ima i druge odlične igrače tako da se ne bojim da će sada drastično pasti! U zadnje vrijeme imam dojam da čak bolje funkcioniraju bez Messija! Možda je razlog što već duže vrijeme nije potpuno spreman( ozljede).

  • bitanga1 12.11.2013.

    messijeva fora,oće čovjek da se odmori!

Komentiraj...
Vidi sve komentare