To je to što me zanima!

Težak udarac za Englesku: Zvijezda Redsa otpala s Eura

Skeniranje u četvrtak potvrdilo je da Alexander-Arnold zbog ozljede bedra neće moći igrati na predstojećem turniru, pa se povukao iz engleske momčadi kako bi se vratio u svoj klub na rehabilitaciju, objavili su iz reprezentacije
Vidi originalni članak

Trent Alexander-Arnold propustit će Europsko nogometno prvenstvo nakon što se povukao iz engleske momčadi zbog ozljede bedra.

Igrač Liverpoola šepao je tijekom završnice prijateljske utakmice s Austrijom (1-0) u srijedu, a britanski mediji izvijestili su da mu prijeti razdoblje oporavka od četiri do šest tjedana.

Engleski menadžer Gareth Southgate imenovat će zamjenu nakon nedjeljne pripremne utakmice protiv Rumunjske u Middlesbroughu.

- Skeniranje u četvrtak potvrdilo je da 22-godišnjak neće moći igrati na predstojećem turniru, pa se povukao iz engleske momčadi kako bi se vratio u svoj klub na rehabilitaciju - navodi se u priopćenju Engleskog saveza.

Alexander-Arnold ispao je iz engleske momčadi u ožujku prije kvalifikacija za Euro, nakon što je Southgate rekao da je doživio pad forme, ali vraćen je na popis nakon što je pomogao Liverpoolu da završi na trećem mjestu Premier lige.

Unatoč tomu što je Alexander-Arnold bitna karika reprezentacije, Southgate ipak neće imati tolike glavobolje jer na toj poziciji ima najveći izbor. Od desnih bekova Southgate ima još čak trojicu na raspolaganju, a to su Kieran Trippier, Kyle Walker i Reece James, pa će izbornik vjerojatno pozvati Jessea Lingarda ili Jamesa Ward-Prowsea. Engleska započinje Euro utakmicom protiv Hrvatske 13. lipnja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ghdbt7 04.06.2021.

    Imaju Walkera koji je također brutalan

  • PredragKišurek 04.06.2021.

    Moš misliti sa pristupom naših nogometaša za REPKU bar 7 prvotimaca Engleske da ode sa Eura nemamo ni onda šanse za pobjedu.

  • Prosječni Rvatina 04.06.2021.

    A mislim ono, prvi svjetski problemi zemalja koje imaju više igrača u nogometnim akademijama nego šta HR ima stanovnika... neš ti tragedije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare