To je to što me zanima!

Težak udarac za Hajduk: Na Maksimir stiže bez kapetana

Osim Kalinića, u redovima Hajduka nedostaju i ozlijeđeni Vuković, Posavec, Eduok i Čuić, a umjesto kapetana 'bijelih' mrežu će protiv Dinama čuvati Danijel Subašić
Vidi originalni članak

Uoči nedjeljnog derbija na Maksimiru, Hajduk je u četvrtak ujutro odradio trening, ali bez ozlijeđenog Lovre Kalinića (31).

POGLEDAJTE VIDEO: Lovre Kalinić 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kapetan 'bijelih' bio je upitan i za susrete protiv Istre i Lokomotive, ali je u konačnici ipak branio. Ipak, početkom drugog dijela u Kranjčevićevoj, Kalinić je zbog ozljede napustio travnjak. Zamijenio ga je Danijel Subašić koji će, prema svemu sudeći, čuvati mrežu Hajduka i u nedjelju protiv Dinama. 

U redovima Hajduka još uvijek nije spreman Josip Vuković, a njegov povratak na terene očekuje se za osam dana kada će igrati prvenstvenu utakmicu s Lokomotivom. Osim Kalinića i Vukovića, među ozlijeđenima su i Posavec, Eduok i Čuić. 

Otkako je Kustić u srpnju ove godine preuzeo mjesto predsjednika HNS-a, prvi čovjek Hajduka Lukša Jakobušić i Marijan Kustić po prvi put će službeno razgovarati kako bi vidjeli što se napravilo u posljednjih 12 mjeseci na poboljšanju odnosa. 

Sastanak je predviđen dan nakon derbija u Zagrebu s početkom u 12 sati, a prije toga će predsjednik Hajduka prisustvovati ždrijebu polufinala Kupa. 

Idi na 24sata

Komentari 95

  • Hajduk Beograd 03.12.2021.

    Kalinić svecka klasa ima da brani sledeće godine u Mančester Barselonu Real ili Pariz

  • baba strumpf 03.12.2021.

    A ćitam velika euforija hajdukovaca već su pobjedili Dinama,ćak se sprema fešta na splitskoj rivi pred dvisto tisuća zato što će Hajduk osvojiti naslov prvaka Hrvatske he he što je sa Osjekom Rijekom ali i Dinamo će se dignuti alo pomalo sa euforijom.

  • Frelly 02.12.2021.

    Pa to je pojacanje Hajduku

Komentiraj...
Vidi sve komentare