Sport

Komentari 95

Težak udarac za Hajduk: Na Maksimir stiže bez kapetana

Težak udarac za Hajduk: Na Maksimir stiže bez kapetana

Osim Kalinića, u redovima Hajduka nedostaju i ozlijeđeni Vuković, Posavec, Eduok i Čuić, a umjesto kapetana 'bijelih' mrežu će protiv Dinama čuvati Danijel Subašić

Uoči nedjeljnog derbija na Maksimiru, Hajduk je u četvrtak ujutro odradio trening, ali bez ozlijeđenog Lovre Kalinića (31).

POGLEDAJTE VIDEO: Lovre Kalinić 

Kapetan 'bijelih' bio je upitan i za susrete protiv Istre i Lokomotive, ali je u konačnici ipak branio. Ipak, početkom drugog dijela u Kranjčevićevoj, Kalinić je zbog ozljede napustio travnjak. Zamijenio ga je Danijel Subašić koji će, prema svemu sudeći, čuvati mrežu Hajduka i u nedjelju protiv Dinama. 

U redovima Hajduka još uvijek nije spreman Josip Vuković, a njegov povratak na terene očekuje se za osam dana kada će igrati prvenstvenu utakmicu s Lokomotivom. Osim Kalinića i Vukovića, među ozlijeđenima su i Posavec, Eduok i Čuić. 

Split: Hajduk protiv Istre u 17. kolou Prve HNL

Otkako je Kustić u srpnju ove godine preuzeo mjesto predsjednika HNS-a, prvi čovjek Hajduka Lukša Jakobušić i Marijan Kustić po prvi put će službeno razgovarati kako bi vidjeli što se napravilo u posljednjih 12 mjeseci na poboljšanju odnosa. 

Sastanak je predviđen dan nakon derbija u Zagrebu s početkom u 12 sati, a prije toga će predsjednik Hajduka prisustvovati ždrijebu polufinala Kupa. 

Najčitaniji članci