To je to što me zanima!

Teži put nego protivnik: Hrvati sredili Norvešku, slijedi odluka

Od početka do kraja odigrali smo jako fokusirano utakmicu, naša pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Okrećemo se utakmici protiv Grčke, rekao je Hrvoje Pervan
Vidi originalni članak

Hrvatska odbojkaška reprezentacija u susretu je 4. kola skupine E kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2023. godine ostvarila treću pobjedu svladavši u gostima Norvešku sa 3-0 (25-18, 25-19, 25-17).

Kao prošle srijede u Osijeku, Hrvatska je odigrala dominantno protiv Norveške kontrolirajući rezultat od početka do kraja u svakom setu, bez obzira na gotovo 20 sati putovanja u Voldu, gdje se našlo i ponešto hrvatskih navijača.

ČAK 20 sati DO NORVEŠKE Kakvo putovanje: Odbojkaši prošli čak 3000 km, putovali su brodom, busom i s tri aviona!

Filip Šestan sa 27 i Krunoslav Nikačević sa 10 poena bili su najučinkovitiji u sastavu Hrvatske.

- Od početka do kraja odigrali smo jako fokusirano utakmicu, naša pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Okrećemo se utakmici protiv Grčke. Nadam se da će doći što više gledatelja i da ćemo upisati pobjedu - poželio je Hrvoje Pervan.

S tri pobjede i jednim porazom Hrvatska je druga u skupini iza Grčke koja ima 4-0. Slijede Cipar sa 1-3 i Norveška sa 0-4. Izravni plasman na EP izborit će pobjednici skupine te pet od sedam najboljih drugoplasiranih.

Sljedeći susret Hrvatska će igrati u srijedu u Osijeku protiv Grčke i bit će to izravni dvoboj za prvo mjesto u skupini. Nakon toga još slijedi gostovanje kod Cipra u subotu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare