To je to što me zanima!

The Athletic: Mbappé dogovorio uvjete s Realom, čeka se potpis

O transferu Mbappé iz PSG-a u Real Madrid priča se posljednjih nekoliko mjeseci, a čini se kako 'kraljevski' klub još samo čeka službeni potpis francuskog napadača
Vidi originalni članak

Francuski napadač Kylian Mbappé dogovorio je uvjete s Real Madridom, piše The Athletic. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mbappe još uvijek nije ništa službeno potpisao, a PSG ga pokušava uvjeriti da promijeni mišljenje. 

Mbappéov ugovor s francuskim prvakom ističe na kraju sezone te na ljeto može besplatno prijeći u Real Madrid. 

- Ne mogu reći ništa o svojoj budućnosti, ali znat ćete sve vrlo brzo. Skoro sve je odlučeno. Ovo nije pravi trenutak da govorim o svojoj budućnosti, ali da, moja odluka je skoro donesena. Službeno ću objaviti svoju odluku o budućnosti prije nego što se priključim francuskoj reprezentaciji u lipnju - kazao je Mbappé na službenoj UNFP-ovoj gala večeri. 

'Kraljevski' klub je već dulje vrijeme uvjeren da mladi Francuz dolazi na Santigao Bernabeu te samo čekaju njegov potpis.
Mbappé je jedan od najboljih napadača u Europi, a u dresu PSG-a zabio je 116 holova u 141 utakmici. Na Park prinčeva stigao je 2017. iz Monaca, kluba s kojim je debitirao u seniorskoj konkurenciji. 

Mbappé se na Parku prinčeva prometnuo u jednog od glavnih pokretača momčadi. Tri puta su ga proglasili igračem francuskog prvenstva te je uzeo titulu najboljeg mladog igrača na Svjetskom prvenstvu 2018. godine. 

Real je ove sezone osvojio La Ligu te je izborio finale Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti s Liverpoolom 28. svibnja u Parizu. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • HatersGonnaHate 17.05.2022.

    da hoće više potpisati samo da vi ne izbacujete članke o tome svakih 15 minuta... sva sreća pa je barem Haaland odradio transfer pa ne zamarate više s njime

  • RedDoor 17.05.2022.

    Zanimljivo dovode ga sad kad je Vinicius proigrao i Benzema u vrhunskoj formi, biti će zanimljivo kako će to posložiti. A zahvaljujući nemoralnim ponudama PSG-a, sigurno je i Reala koštao papreno kroz bonuse i plaće.

  • 16.05.2022.

    Nek ide u hajduka

Komentiraj...
Vidi sve komentare