To je to što me zanima!

The Australian tvrdi: Mark Viduka se vraća u Dinamo

Mark Viduka je s Newcastleom ispao iz Premier lige te se sada nagađa kuda će preseliti najskuplji igrači. Australac bi mogao završiti u Dinamu...
Vidi originalni članak

Samo dan nakon ispadanja Newcastlea iz Premier lige australski The Australian se raspisao o novoj destinaciji reprezentativnog napadača "klokana" Marka Viduke. List tako piše da je najizglednija nova adresa snažnoga golgetera Hrvatska, a kako je Mark već nosio modri dres, Dinamo se čini kao jedini izbor u HNL-u. Viduka ima 34 godine i još želi igrati za reprezentaciju barem jednu godinu, a za to mora standardno igrati u nekom europskom klubu. Kako posljednje dvije godine ima velikih problema s ozljedama, Viduka će morati odabrati klub koji ne igra jaku ligu. HNL je prema tome idealan za veterana Viduku, a Dinamo njegov bivši klub koji ga je i lansirao u europske klubove. S obzirom da "modre" vrlo vjerojatno napušta Mario Mandžukić prvaku Hrvatske će, želi li u Europu, trebati iskusni napadač pun motiva. A Viduka u svakom slučaju ima motiva. Mark želi na Svjetsko prvenstvo, što će moći samo u slučaju da dođe u klub gdje će standardno igrati na visokoj razini. Dinamo više nema napadača te klase pa bi mogli razmisliti o napadaču koji je u modrom dresu igrao Ligu prvaka. Olakotna okolnost je što bi Viduka došao bez naknade budući da mu u lipnju istječe ugovor. Mark je iz Dinama prešao u Celtic, a karijeru je nastavio u Leedsu, Middlesbroughu i sada u Newcastleu. Zanimljivo je da su sva tri Vidukina engleska kluba ispala iz Premier lige, Leeds 2004., a Middlesbrough i Newcastle ove sezone.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tahuti 26.05.2009.

    ajd jednom se slažem s Lboyem.otežao je,ali vuče,onako kako svileni plavi dečkići ne mogu,nakon pijanki,ne znaju,jer su levati,i nemaju srca. ukinuti hnl !!!!!!!

  • tužni šokac 26.05.2009.

    o neeeeeeee možda kao gledalac

  • gallaz 26.05.2009.

    Umjesto da tih \"mogucih 10milja\" uloze u 2-3 kvalitetna mlada igraca oni idu kupit starca koji nemre trcat. . . bas cemo s njim u ligu prvaka. . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare