To je to što me zanima!

The best of Luka Modrić: Real se naklonio našem čarobnjaku

Modrić je u Realu osvojio četiri Lige prvaka, a u sezoni u kojoj je osvojio četvrti najveći klupski naslov te postao viceprvaka svijeta, ima priliku postati i prvi Hrvat sa Zlatnom loptom
Vidi originalni članak

Koliko je samo radosti Luka Modrić donio hrvatskim navijačima ljetos u Rusiji. Vodio je "Vatrene" do povijesnog srebra, a godinama se za najveći podvig s Hrvatskom Luka pripremao kroz uspjehe Real Madrida.

Modrić je u Realu osvojio četiri Lige prvaka, a u sezoni u kojoj je osvojio četvrti najveći klupski naslov te postao viceprvaka svijeta, ima priliku postati i prvi Hrvat sa Zlatnom loptom, čovjek koji je prekinuo Messijevu i Ronaldovu dominaciju.

U Madridu je od 2012. godine, a Zlatna lopta bila bi svakako kruna njegove karijere. Za to se pripremaju i u "Kraljevskom klubu", a kao uvertiru u Lukin vrhunac sezone objavili su video njegovih najboljih proigravanja složenih u 90 sekundi čiste čarolije.

Video možete pogledati ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • zekica 21.11.2018.

    Uvijek ću si postaviti pitanje šta bi bilo kad bi bilo, da je umjesto u Real došao u Barcelonu. Mislim da bi tamo bio još bolji jer Barca igra taj stil koji njemu odgovara još više nego u Realu. U svakom slučaju jedan od najboljih igrača svih vremena na svojoj poziciji. ... I kad se samo sjetimo kalo su ga španjolci prvu sezonu u Realu proglasili jednim od najgorih pojačanja u povijesti kluba... a gle ih sad. Luka kihne ili se sagne da poravna čarape i čitav stadion nastane muk da nije slučajno u pitanju neka ozljeda. E, moj narode....

  • VOLBEAT 21.11.2018.

    Bravo Luka, boljega na ovoj poziciji jednostavno nema...

  • l2u1k3a9s7 21.11.2018.

    Realno i bez ikakve ljutnje; Modrića volim posto je Hrvat i radi dobro to sto radi, radi to najbolje, ali Real ce ga se rjesiti i to prije nego padne sljedeci snijeg, realno star je i ne moze vise vuci te konje tamo u realu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare