To je to što me zanima!

The Sun: Balotelli je spremio kofere, spreman doći u Milan

Balotellijev zastupnik Raiola bio je ovoga tjedna u Italiji na pregovorima oko povratka svog klijenta u domovinu, odnosno transfera koji bi Cityju donio 28,5 milijuna eura
Vidi originalni članak

Mario Balotelli odjavio je svoju unajmljenu kuću u Cheshireu, spakirao je kofere i spreman je pridružiti se AC Milanu ove zime, piše engleski tabloid The Sun.

Balotellijev zastupnik Mino Raiola bio je ovoga tjedna u Italiji na pregovorima oko povratka svog klijenta u domovinu, odnosno transfera koji bi Cityju donio 28,5 milijuna eura, navodi se u tekstu.

Iako ga je Milanov predsjednik Silvio Berlusconi nedavno nazvao ''trulom jabukom'', talijanski div i dalje želi ojačati svoju napadačku liniju upravo s Balotellijem. I sam napadač priželjkuje transfer, nakon što je naraslo njegovo razočaranje Cityjem i nostalgija za povratkom u Italiju.

Iako je osvojio naslov prvaka u Seriji A s Interom, pod vodstvom Roberta Mancinija, današnjeg menadžera Manchester Cityja, Balotelli je cijeli život veliki Milanov navijač i transfer u taj klub bio bi za njega ostvarenje sna, sugerira tabloid, te piše:

''Roberto Mancini je sada sretan što se sprema transfer igrača koji mu nije donio ništa drugo nego nevolje, otkad se pridružio klubu iz Intera u ljeto 2010. godine u transferu vrijednom 26milijuna eura''.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • laufer090 20.01.2013.

    u Milanu očito ništa nisu naučili iz iskustva s Robinhom

  • boki21 20.01.2013.

    nije baš poželjan igrač ,baš zbog naravi i mislim gdje će god biti ,da će svi imati problema sa njim.

  • 2sm3tj65 19.01.2013.

    nemojte mi u milan zvat ovo djubre

Komentiraj...
Vidi sve komentare