To je to što me zanima!

The Sun: Cristiano je Perezu rekao da želi otići iz Madrida!

Portugalska zvijezda navodno je rekla predsjedniku Reala da želi napustiti klub. Upitno je koliko je izvor vjerodostojan, ali 'kraljevski klub' bi mogao biti u problemima
Vidi originalni članak

Da, Cristiano Ronaldo rekao je predsjedniku Florentinu Perezu da želi napustiti Real Madrid, bombastična je izjava koju je navodno dobro upućen izvor blizak portugalskom igraču dao za The Sun.

Vrlo je upitno koliko je izvor vjerodostojan, ali ako tu ima istine, onda bi 'kraljevski klub' mogao biti u velikim problemima. Real s Cristianom ili bez njega, definitivno nije ista momčad. Podsjećamo, španjolski mediji u nedjelju su prenijeli Ronaldove rečenice nakon pobjede nad Granadom:

- Uzrujan sam, ne osjećam se željeno, u klubu znaju zašto.

U čemu je problem? U novcima, Mourinhu, suigračima ili navijači (ispunite anketu) ? To su potencijalni razlozi o kojima piše Marca.

'Klub nesretnih'

Ronaldov primjer nije jedini takav u prošlosti Reala. Marca je dala nekoliko primjera, nabrojala par igrača koji su bili nesretni u klubu. Na popisu su Hugo Sanchez, Bernd Schuster, Ronaldo, Figo...

City i PSG čekaju rasplet

Daily Star piše kako Manchester City i PSG namjeravaju poslati ponude za Cristiana. Engleski prvak navodno u pripremi ima 120 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • dinamosamobor 04.09.2012.

    nevolim kikija ,ali treba priznat da je čovek igračina ... ali kolko je veliki igrač tolko je velika budala ,nisam navijač reala ali biti če reala i poslje njega, a bilo je bogme i prije njega .

  • Makaay_Yazhnam 04.09.2012.

    POMOZIMO RONALDU DA BUDE SRETAN!

  • NESTVARAN_1 04.09.2012.

    dobro,godišnjica oceve smrti je bila i lani pa nije pravio scene,a osim toga izjavio je da su u pitanju profesionalni razlozi a ne privatni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare