To je to što me zanima!

Thiago Silva priznao: Za nas braniče SP u Brazilu nije dobar

Brazilski stoper priznao je kako na Svjetskom prvenstvu pada neuobičajeno puno golova što je jako dobro za sve navijače, no nikako za braniče poput njega
Vidi originalni članak

David Luiz i Thiago Silva čine vjerojatno najbolji stoperski par na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Koliko su dobri pokazali su i na otvaranju protiv Hrvatske, jedini gol zabio im je njihov kolega iz obrane Marcelo. No u dosadašnjem tijeku SP-a palo je duplo više golova no što ih je u istom broju utakmica palo u JAR-u prije četiri godine.

- Ovo Svjetsko prvenstvo je za sve one koji vole nogomet, koji vole gledati golove. Za nas braniče ovaj SP baš i nije dobar, no i to je dio nogometa - priznao je Thiago Silva.

Brazil je Hrvatskoj u prvoj utakmici zabio tri gola te jedan autogol, a u drugoj utakmici u utorak čeka ga Meksiko. Utakmica je to koja bi Brazilu mogla osigurati osminu finala.

- Ne smijemo je shvatiti olako. Moramo biti itekako ozbiljni, znam koliko je Meksiko dobar, igrao sam protiv njih mnogo puta - dodao je kapetan Brazila.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • AntonTrdić 17.06.2014.

    vrhunac ce biti danas ako meksiko pobijedi Brazil, sto bi se i moglo desiti, s obzirom na neka iznenadenja vec na SP

  • PticekStjepan 17.06.2014.

    Mozda je ovo pisao brazilac pa covjek nezna dobro hrvatski.Vidi se da u naslovu fali gramatike

  • kriistijan 17.06.2014.

    Ma jase bojim da bi nam brazilci mogli lagano zagorčat,čim su oni sad več počeli pričat negativno i iči na remi,sa meksikom onda bi mi morali jurit i protiv meksika ali jurit bodove

Komentiraj...
Vidi sve komentare