To je to što me zanima!

Thiem nakon velike borbe bolji od Đokovića, finale s Nadalom

Nakon četiri sata i 19 minuta borbe u meču koji se protegnuo kroz dva dana, Dominic Thiem slomio je Novaka Đokovića s 3-2 u setovima ( 6-2, 3-6, 7-5, 5-7, 7-5) i izborio finale pariškog Grand slama
Vidi originalni članak

Trčao je na svaku loptu, spašavao nemoguće, a onda nakon velike borbe zakucao treću meč loptu za finale Roland Garrosa! Austrijski tenisač Dominic Thiem izbacio je prvog igrača svijeta Novaka Đokovića i izborio svoje drugo uzastopno finale.

Đoković se u petak mnogo žalio na nemoguće uvjete, raspravljao sa sucem, a nakon 1-1 u setovima i 3-1 vodstva Dominica Thiema u trećem setu meč je prekinut. Meč je nastavljen dan kasnije, a Novak je odmah dočekao svoju break priliku na ponovnom otvaranju meča, no nije ju iskoristio.

Ipak, uspio je oduzeti servis austrijskom tenisaču, ali ubrzo je izgubio svoj te je treći set otišao na stranu Thiema. U četvrtom je setu Đoković tri puta oduzimao servis četvrtom nositelju Garrosa za 7-5 i odlučujući peti set. Thiem je u petom setu imao 40-15 na svoj servis i dvije meč lopte, ali prvi tenisač svijeta uspio je okrenuti taj gem u svoju korist. No, kod 6-5 za Thiema, Đoković mu je ponudio jednu break loptu na koju je austrijski tenisač savršeno reagirao i zakucao lopticu za pobjedu.

'Malog Nadala' u finalu čeka Rafael Nadal koji je u polufinalu s 3-0 slomio Federera. Meč je na rasporedu u nedjelju, 9. lipnja, s početkom u 15 sati.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • 08.06.2019.

    Rezultat je hrana za kompleksirane miseve,sad su jedva docekali da oblate Novaka(koji ima Hrv korjene,koji je jedan od 2-3najbolja ten u povjesti tenisa),iznesu svoja smjesna misljenja!!

  • Obi-Wan Kenobi 08.06.2019.

    Ajmo Rafa uzmi to sutra

  • EchteLiebe 08.06.2019.

    Bravooo gazi thiem legendo...srbi na suicide watchu sto bi rekli ameri, jucer petarda od Ukrajinaca, danas njihov najveci sportas skolovan od thiema. Bravo dominiče, nadam se da nećeš sutra biti raspoložen. Vamos Rafa!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare