To je to što me zanima!

Thiem u finalu protiv Đokovića, na terenu je bio šest sati više

Thiem je u četiri seta bio bolji od Nijemca Alexandera Zvereva. U finalu ga čeka branitelj naslova Novak Đoković, s kojim je dosad igrao 10 puta i pobijedio četiri. Otegotna okolnost je što su svi njegovi mečevi bili dulji
Vidi originalni članak

Dominic Thiem bio je bolji od Alexandera Zvereva (3-6, 6-4, 7-6, 7-6) i plasirao se u finale Australian Opena. Austrijanca u nedjelju čeka branitelj naslova Novak Đoković. To će im biti 11 međusobni susret, a Đoković je pobijeđivao šest puta. 

Thiem je na terenu do finala proveo punih šest sati više nego Đoković, što bi moglo utjecati na njegov performans u finalu. Kako je sam rekao nakon polufinala, trebalo mu je da se oporavi i nakon pobjede nad Nadalom.

- Nije se bilo lako oporaviti nakon meča s Rafom, ali adrenalin mi je pomogao čim sam stao na teren - rekao je Thiem. 

U posljednja dva susreta odigrao je čak pet tie-breakova i svi su otišli na njegovu stranu. U meču protiv Zvereva imao je 67 posto prvog servisa, naspram njegovih 81, šest aseva manje i jednu dvostruku pogrešku više. 

Idi na 24sata

Komentari 510

  • 31.01.2020.

    Definitivno meč koji se mora pogledati, igre obojice garantiraju vrhunsku predstavu

  • 31.01.2020.

    bravo dumbicu moj <3 ajde pobjedi noleta i osvoji to konacno :)

  • DENIS.NADJ 31.01.2020.

    GAZI Noleta preseratora...... Ja ne priznajem sportaše koji daju loš primjer djeci i mladima. A on svojim ponašanjem deranje psovanjem tokom meča i radi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare