To je to što me zanima!

Thierry Henry: Benzema ima goleme potencijale...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Taj je dečko zaslužio samo pohvale i potporu. On je budućnost francuskog nogometa, rekao je Thierry Henry za svog suigrača Karima Benzemu
Vidi originalni članak

Francuska nogometna reprezentacija muku muči s realizacijom, i to ne samo u posljednje vrijeme. Godinama to muči "tricolore", što je pomalo neobično ako pogledate kakvim rasnim napadačima raspolažu. U osam kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine Francuzi su zabili samo deset golova. A ako se uzme u obzir da su im suparnici bili Farski otoci i Litva, taj podatak o samo deset golova u osam kola zvuči još i gore. Jedan dio odgovornosti sigurno snosi i novo pojačanje madridskog Rela Karim Benzema. Mladi napadač dobro igra u svom novom klubu, nastavlja tamo gdje je stao u Lyonu, ali na reprezentativnom planu mu baš i  ne ide najbolje. Nikako da Benzema uhvati ritam te je zbog toga na tapetu, napali su ga navijači i mediji, a u njegovu obranu stao je glavni igrač Francuske Thierry Henry.
- Benzema je budućnost francuskog nogometa i tako treba gledati na njega. Ne sviđaju mi se osude na njegov račun jer je taj dečko zaslužio samo pohvale i potporu. Uvjeren sam da će uhvatiti pravi ritam u reprezentaciji jer su njegovi potencijali golemi - rekao je glavni napadač i strijelac svih dosadašnjih uspjeha francuske reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MESSI10 10.10.2009.

    možda je nasljednik ali nikad neče biti kao henry

Komentiraj...
Vidi sve komentare