To je to što me zanima!

Thierry Henry: Mislio sam na oca kad sam zabio gol!

Thierry Henry je za Francusku zabio 43 gola, čime je postao najbolji strijelac reprezentacije svih vremena. Iza njega je sada i veliki Michel Platini
Vidi originalni članak

Dvama golovima Litvi, Thierry Henry prestigao je, prema broju golova za reprezentaciju, Michela Platinija.
- Divan osjećaj. Kad sam zabio gol, odmah sam se sjetio oca, koji je bolestan. Mnoge su mi stvari prošle kroz glavu, ali prvo otac - rekao je Henry. Iako je svojim golovima riješio utakmicu, Uefin žiri igračem utakmice proglasio je - Florenta Maloudu.
Pobjedom u Turskoj, kod ljutih rivala, Grci su osigurali Euro, a u domovini, pred desetak tisuća navijača, dočekani su kao heroji.
“Vladari Istanbula, vladari Istanbula”, vikali su navijači u Ateni, dok su Turci ljuti na izbornika Fatiha Terima, koji nije uspio pobijediti ni Maltu, ni Moldaviju, a ni Grčku.
- Blagoslovljena bila Gruzija - naslov je u talijanskom listu Il Gazzettino di Parma, nakon što je u Tbilisiju pokleknula Škotska, čime će Talijanima za plasman na Euro biti dovoljan i bod u Glasgowu.
- Cijela nacija mora stati iza nas i Italija će pasti. U to sam uvjeren - kaže škotski izbornik Alex McCleish.

HENRY: ŽELIM KARIJERU ZAVRŠITI U SAD-U
Uvijek sam govorio da ću svoju karijeru završiti u Americi. Ne mogu objasniti zašto, ali volim američki način života, a New York je najbolji grad na svijetu, rekao je Thierry Henry i praktički se ponudio jedinom klubu iz tog grada - New York Bullsima. Sličnog razmišljanja je i Portugalac Luis Figo, koji je poručio kako je otvoren za sve američke ponude, no za razliku od Henryja, njegov glavni motiv je napraviti nešto pozitivno za svoju obitelj. Kao, naprimjer, da mu kći nauči engleski. (ng)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare