To je to što me zanima!

Thierry Henry: Španjolci mora da su s druge planete

Igrajući za Barcelonu, nisam navikao toliko trčati za loptom i stalno se braniti, rekao je francuski napadač Henry (32) nakon poraza od Španjolske
Vidi originalni članak

Španjolci su u prijateljskoj utakmici na Stade de Franceu deklasirali Francuze pobijedivši 2-0, iako je utakmica mogla završiti još mnogo gore za domaćine. Napadač Barcelone i francuske nogometne reprezentacije, Thierry Henry, priznao je Španjolcima da su favoriti SP-a nakon što je vidio dojmljivu predstavu.
- Bilo je neobično toliko se braniti. Igrajući za Barcelonu, nisam navikao toliko trčati za loptom – kazao je 32-godišnji napadač Barcelone dodavši:
- Španjolska ima momčad s druge planete. Uz Brazil, svakako je sastav Vicentea del Bosquea najveći favorit za naslov svjetskog prvaka. Svojom me dominantnom igrom Španjolci podsjećaju na moćnu Francusku otprije nekoliko godina - kazao je Henry.
- Vidio sam danas momčad koja može pobijediti na Svjetskom prvenstvu s jedne i momčad pred kojom je još mnogo posla s druge strane - završio je francuski napadač.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tony101 04.03.2010.

    E moj Henry,zašto im nisi jednu golčinu rukom zabio,dobar si u tome!

  • Carme 04.03.2010.

    Francuzi su deklasirali??? Španjolska je pobijedila ovu utakmicu 0-2.

  • oceans11 04.03.2010.

    tvoje vrijeme je prošlo prije par godina kada si otišo iz arsenala, tako da stari moj počni igrat odbojku na pijesku

Komentiraj...
Vidi sve komentare